Ennyire halvány csíkkal is pozitív a COVID gyorsteszt? Orrfolyás, erős orrcsavarás, amitől könnyezés a tünetek!
2022. nov. 14. 14:38
2/12 Ypszilon1980 válasza:
Ezen a fotón eléggé nem kivehető, csak sejthető valami, de ha te látod halványan is, akkor az pozitív.
3/12 A kérdező kommentje:
2
Nagyjából ugyanannyira láttam élőben is, mint itt a képen. Egész halványan kivettem a T közepénél.
2022. nov. 14. 14:50
4/12 anonim válasza:
A leírásban is írják, hogy ha van csík, akkor pozitív. Mit nem lehet ezen érteni?
5/12 Ypszilon1980 válasza:
Csináltass PCR-t, ha nagyon biztosra akarsz menni, vagy ismételd meg.
6/12 A kérdező kommentje:
Azt nem lehet rajta érteni, hogy olyan halvány, hogy szinte nem tudom eldönteni, hogy ez az-e.
2022. nov. 14. 15:00
7/12 A kérdező kommentje:
Megismétlés mindenképp lesz. Hármat vettem, februárban voltam COVID-os és még körülöttem sokan, akkor tapasztaltam a gyorstesztekről.
Csak a sport miatt se mindegy... Ha nátha, akkor amint jó, sportolnék (de elsőre pl csak stepper), ha COVID, akkor poszt-COVID szűrőcsomag.
Jövő héten foghúzásom is lenne.
2022. nov. 14. 15:02
8/12 anonim válasza:
"Azt nem lehet rajta érteni, hogy olyan halvány, hogy szinte nem tudom eldönteni, hogy ez az-e."
Van csík vagy nincs?
9/12 anonim válasza:
"Ha bármilyen csík látható a tesztfelületen (T) (a kontrollcsíknál (C) akár sokkal halványabban is), akkor a tesztet pozitívnak kell tekinteni."
10/12 A kérdező kommentje:
De ti a képen egyértelműen látjátok???
Mert én nem. Csak mintha... De NEM egy halvány, de egyértelmű csík!!
2022. nov. 14. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!