Orawel covid nyálteszt,( nyalókàs) létezik hogy fals pozitvitást mutat? Tesztetünk egymas után nyalokás teszt,pozitiv, torokban kotorós teszt negativ.
Figyelt kérdés
2 hónapja ugyanezzel a nyalokas tesztel pozitivnak lettünk minősitve,most ujra pozitiv mindannyiunknak nekem is akinek semmi tünete. Gyanus igy cdinaltunk egy torok tesztet az negativ, mit gondoltok erről?2022. nov. 7. 21:25
1/3 anonim válasza:
Nagyon ritka a fals pozitív, ha betartottátok az utasítást. Nekem is ilyen van, az első pozitív időn túli volt, de utána 6-7 napig minden tesztem pozitív volt (volt benne másik fajta is), nem voltam se lázas, se nem köhögtem, csak fájt a lábizmom, hasmenésem volt, orrdugulás (váladék nélkül), meg álmosabb voltam.
Tesztelj 2 nap múlva újra
2/3 A kérdező kommentje:
Teszteltem ma is masik fajtával az is negativ, tehat a nyalókas orawell pozitiv, a pálcikás torok negatív, a köpős nyál szintén negatív, tünet van a gyereknek ezt mind rajta teszteltem Nem tudom most akkor covidos vagy sem, megbizhato e a teszt?
2022. nov. 8. 10:28
3/3 anonim válasza:
Mindegyik fals, minek tesztelsz?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!