Létezik, hogy engedélyem nélkül adtak be nekem covid19 vakcinát?
De, mindenkivel aki bekerül, bedrogozzák és beadják a létező összes covid oltást :D
Viccet félre téve, nem tetanuszt kaptál véletlenül? De egyébként arról is tájékoztatni szoktak.
3: Nekem is az a gyanúm, hogy tetanuszt kaptál. Ha van ügyfélkapud, az EESZT-ben meg tudod magad is nézni saját magadnak, hogy a 3. oltást kaptad-e meg. Ha nincs erről szóló bejegyzés ott, akkor nem azt kaptad meg. Amúgy a tetanusz is oltás, teljesen jogos, hogy annak mondják, általánosban Di-Per-Te néven (Difteria-Pertussis-Tetanusz, azaz Di-Per-Te) néven ez is a kötelező oltási sor része volt.
Meglepődnék, ha most NYÁRON, amikor - nyilvánvaló módon, persze mesterségesen - de mindenhol alacsonyak az esetszámok, hogy legalább a nyara normális lehessen az embereknek, meg a szálloda,- és vendéglátóiparnak, na meg az idegenforgalomnak - COVID-19 oltást kaptál volna, főleg, hogy most épp majomhimlő-hisztéria van, az ellen pedig legjobb tudomásom szerint MÉG nincs oltás.
Biztos, hogy nem covid oltást kaptál.
Nekem is a tetanusz ugrott be elsőnek amikor elolvastam a kérdésed.
Mesterségesen? Hm... munkatársnőm és párja most betegek, elment az ízérzékelésük. Párja jött haza Barcelonából, másnapra belázasodott, negyednapra elment a szaglása.
Az adatközlés és kommunikáció mesterségesen manipuált kishazánkban, az igaz. Vagy talán mondjam úgy, hogy királyságunkban???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!