Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van aki most kapta el az...

Van aki most kapta el az omikron B2 vírust és mivel kezeli magát?

Figyelt kérdés
omikron

2022. okt. 31. 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
Nem létezik ilyen
2022. okt. 31. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
20%

Mivel a tévében és a szakkönyben látottak, hallottak egy részét gondolkodás nélkül elhiszem, ezért ugyanott is nézek utána, hogy mi az, amivel kezeltetem magam.

Tehát a megoldásért, javaslom, továbbra se gondolkodj, hanem vakon olvasd el a szakkönyveket, mint én, és vakon hidd el a tévében hallottak, látottak bármelyik részét, mint én.

Ha már beszélgetünk, robot program ügynökkel beszélgetek, vagy hús-vér kedves ügynököt tisztelhetek a kedves kérdező személyében? Esetleg terelhető vak birkához van-e szerencsém tisztelettel?

Tényleg jóból kérzedem, ugyanis butavagyok, én fogalmam sincs. Azért kérdezek vissza, mivel e vonatkozásban buta vagyok, tehát nem tudom.

Hogy én is kérdezhessek hozzád hasonlóan:

Mely fából vaskarikát érdemes piercingként használni? Ez fontos, hiszen nemlétező fertőzést lehet kapni a rosszul kilyukasztott fülünkön.

További visszakérdezésem, segítségből: zavar téged, hogy lelepleztem az értelmi színvonalát annak, akire vonatkozik? (Akinek nem inge, ne vegye magára.)

És ebből eredően lelaposföldhívőzni fogsz engem program szerint, vagy pedig leantivírusozni alias Kill Gates Windows? Más verzió? Windows 1.0? Egyéb?

2022. okt. 31. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Júliusban kaptam el, kórházba kerültem 1 hétre. Nincs alapbetegségem, nem kerültem lélegeztető gépre, de nagyon beteg voltam, rendesen halálfélelmem volt 2 napig. 3 oltásom van, 2020-ban már voltam Covidos. Orvos mondta, hogyha nem lett volna oltásom, akkor nem úsztam volna meg ennyivel.

37/N

2022. okt. 31. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:
79%

"Orvos mondta, hogyha nem lett volna oltásom, akkor nem úsztam volna meg ennyivel.

Erre semmi bizonyíték, légből kapott kijelentés, igazságtartalma annyi, mintha bárki az utcán azt mondta volna.

Nekem májusban volt meg a covid, nincs oltásom, lázas voltam 2 napig, szaglás-ízlelés elment 8 napra az 5. nap este. Izomlázszerű izomfájdalmak voltak még ami a 2. hét végére elmúltak.

Én pihentem, aludtam sokat. Emelt dózisú vitaminok (C, D), teafa, levendula. Amikor tehettem, kimentem az erkélyre friss levegőt szívni. Nem volt vészes de nem is a kellemes kategória.

2022. nov. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!