Milyen természetes szerek vannak torokfájásra?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 21:25
1/8 anonim válasza:
öszekutyult méz és citrom...negró ( végülis nem gyógyszer, nem tom mi tartozik neked még bele)
2/8 anonim válasza:
méz, citrom, meleg tea, hagymatea, cickafarkfű tea
4/8 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
forralt bor
házipálesszel gargarizálás, majd elégedett lenyelés
fokhagyma
Egy doktornő anyámnak KÉK sálat javasolt rá, ... elhitte és ezért működik nála, már többször is meggyógyult tőle. (!)
5/8 anonim válasza:
Nyeles kalmopirin,g vitamin... :D bocsánat
6/8 anonim válasza:
Fokhagyma és méz összekeverve egy kicsitrossz ,de hatásos:D
7/8 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)))
2010. máj. 2. 08:26
8/8 anonim válasza:
Nekem is a hagymahéjból főzött tea jött be, nincs is hagymaíze! Én még szoktam hozzátenni kakukkfüvet, vagy/és hársfateát, ezek még kellemes ízt is adnak neki! Lehet mézzel is keverni! A fokhagymát mézzel már én is hallottam, hogy jó, de már a gondolattól is öklendezni kezdek...ez olyan, mint mikor a migrénemre ajánlották- ha jól emlékszem- az ecetes kávét vagy mi a francot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!