Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Azt vettem észre a környezetem...

Azt vettem észre a környezetemben, hogy a COVID erősödik az év elejihez képest. Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Én év elején kaptam el a környezetemben nagyon sokkal együtt. Maximum hőemelkedésünk volt, sokaknak az se, max 1 hét, nátha jellegű. A munkahelyemen a csapat minden tagja dolgozott otthonról, amíg beteg volt.

Aki mostanában kapja el, jellemzően magas láza van, képtelen dolgozni, nagyon elhúzódik neki, eléggé rosszul van, több a poszt-COVID és sok a szívizomgyulladásos.

Ugyanilyesmit tárgyalt ki egy fórumtopik közössége is a napokban.

Én arra tudok gondolni, hogy év elején még frissebbek voltak az oltásaink, ha teljesen nem is védtek meg, de enyhíthették a lefolyást. Az 1 éves oltások meg már esetleg nem enyhítik.

2022. okt. 26. 00:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
46%

#20: Még mindig nem veszitek észre, hogy a covid oltás semmit nem ér a covid ellen...?

A favipiravírról szintúgy megállapították, hogy nem hatásos. Sőt, kifejezetten kérték a házi orvosokat, hogy ne is írják fel, úgy emlékszem.

Nem csoda, hogy állandóan betegek vagytok így meg hogy betalál a covid. Nulla immunrendszer, ami lenne is, azt is tropára vágjátok a hülyeségekkel...

2022. nov. 3. 01:26
 22/23 anonim ***** válasza:
#21 vagyok, egyébként jobbulást nektek. Hasznosabb ha pihentek, emelt dózisú C, D vitamin. Meg pulzoxi mérés. Ha rosszabbodik a helyzet, akkor kórház.
2022. nov. 3. 01:27
 23/23 anonim ***** válasza:

Sokan elkapták most a környezetemből. Mi is. Nem piskóta, 39 fölötti láz, szenvedés. Mind oltatlanok vagyunk. Oltott ismerősök is elkapták, ők még tavasszal, 2 hétig elég szarul voltak csak nem volt ekkora lázuk.

Volt olyan aki belehalt a kovidba, volt aki az oltásba, volt aki a kórházi 'kezelésbe'. Volt akinek nem volt baja sem a kovidtól sem az oltástól. Mindenki másképp reagál. Én a betegségen való esetleges átesést választottam.

2022. nov. 5. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!