Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Melyik a legjobb forróitalpor?

Melyik a legjobb forróitalpor?

Figyelt kérdés

Annyi féle van...

Minden tünet van ami megfázás, kivéve a láz.

Nem vagyok jól, és most próbaidős vagyok az új munkahelyemen... Sajnos táppénz sem opció egyáltalán. Ki kell keveredjem belőle minél előbb.

Coldrex?

Neo citran?

Elégedetlen vagyok velük...

Még valami?

Ezeket próbáltam már. Lehet én vagyok türelmetlen... Mennyi idő múlva kellene jobban lennem?

2022. okt. 22. 20:54
 1/6 A kérdező kommentje:
De akár tabletta is lehet, mindegy csak hasson.
2022. okt. 22. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Neo Citrant még szívesen is ittam, de egyszerűen mintha vizet ittam volna, semmit nem segített. A Rubophen forró italt próbáltam ki múltkor, jó sz*r íze van, de nekem segített.
2022. okt. 22. 20:59
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek csak a tüneteket csillapítják és elnyújtják a betegség lefolyását.
2022. okt. 22. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
ezek csak akkor jók, ha még épp kezdeti stádiumban van a betegség. Ha benne vagy és erősek a tünetek, akkor sz@rt se érnek.
2022. okt. 22. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Rhinatiol Cold.
2022. okt. 22. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Rubophen tabletta volt itthon egy szem az használt.
2022. okt. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!