Covid 6. napon szaglás elvesztése?
Figyelt kérdés
Másnál is volt úgy, hogy nem a kezdeti tüneteknél jelentkezett a szaglás elvesztése?Ma vagyok a 6.napon,és ma ment el a szaglásom.Az első három nap influenza szerű tüneteim voltak,3.napja már jól érzem magam,csak az orrfolyás/dugulás volt már,erre ma reggel elment a szaglásom.2022. szept. 20. 11:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem ez változó. Nekem nem voltak felsőlégúti tüneteim eleinte. Az 5.napon dugult be kicsit az orrom, azzal együtt jött a szaglásvesztés. Pontosabban nem ment el teljesen, csak sokkal gyengébben éreztem. Végig úgy gondoltam erre, hogy az orrdugulás szükséges velejárója, majd megszűnik és visszajön a szaglásom is, nem paráztattam magam azzal, hogy így marad. Így is történt. Az orrdugulás 2 napig tartott, a szaglásom is visszajött. (Tudom, hogy nem azért, mert úgy döntöttem, van akinek sokáig nem jön vissza, de szerintem nem érdemes azzal riogatni magad, hogy ez már örökké így lesz.)
3/6 A kérdező kommentje:
Délutánra fokozatosan vissza tért a szaglásom :),nem érzek még mindig szagokat csak ha mélyen bele szagolok,de érzem :).
2022. szept. 20. 18:01
4/6 anonim válasza:
5. nap este ment el a szaglásom és az ízlelésem.
5/6 anonim válasza:
Én az 5. napon vagyok és a mai nap ment el a szaglásom. Kipróbáltam szinte mindent, egyedül az Old Spice-nál éreztem egy kis illatot, másnál nem.
6/6 anonim válasza:
Hozzátenném nekem nagyon fura sorrendben jönnek a tünetek. Konkrétan váltják egymást, olyan nincs is hogy egyszerre van jelen kettő. Első két nap láz, harmadik nap ízlelés elvesztése, negyedik nap végtagfájdalom mindenhol, és a mai nap jött a szaglás részleges elvesztése. Furcsa, hogy minden tünet csak addig tart, míg nem jelentkezik új. Nem értem ezt a covidot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!