Covid utáni szédülés valakinél maradt e meg ? Nekem enyhe lefolyású volt (fejfájás, izomfájdalom, köhögés,orrfolyás) a 4. napig voltak inkább jelen a tünetek és az 5.naptol jelentkezett a szédülés, majd a 7. Napon már negatív volt teszt.
Figyelt kérdés
A szédülés viszont a meg. Teszt után is megmaradt.2022. szept. 12. 16:53
1/13 anonim válasza:
2020. novemberben voltam covidos, fél évig szédültem utána. Idén július elején lettem covidos, kórházba is kerültem (3 oltásom van), még mindig szédülök.
2/13 anonim válasza:
Ó, igen. Nekem a betegség alatt olyan erős volt a szédülés, hogy napokig csak a földön tudtam ülni, széken már minden bajom volt. Magasan ez volt a legkellemetlenebb tünetem, pedig lázam is volt és köhögtem is. A pozitív teszttől számítva több mint egy hétig volt ennyire durva, de összességében egy hónapig eltartott, csökkenő intenzitással. Remélem, te hamarabb megszabadulsz tőle.
3/13 anonim válasza:
Én augusztusban voltam. Csak akkor szédültem, amikor be volt dugulva az orrom, meg kicsit a fülem is. Vagyis max.2 napig. Nekem is tök enyhe volt, cserébe a tesztem jó sokáig + maradt😂
4/13 A kérdező kommentje:
Hát ez durva ! Mindezekre azt mondják az orvosok hogy normális ?
2022. szept. 13. 01:05
5/13 anonim válasza:
2 hónapig szédültem Covid után, vérnyomásom emelkedett lett gyógyszer mellett is.
6/13 anonim válasza:
Nekem már másfél hete negatív a tesztem, rendben is vagyok, de a szédülés az megmaradt.
Most reggel alig tudtam felkelni, forgott velem a szoba.
Napközben is megvan és utcán olyan bizonytalannak érzem magam emiatt, mert akkor is szédülök.
7/13 A kérdező kommentje:
Eü.-is ismerős azt mondta, sajnos bármi jöhet még negatív teszt után is és sajnos erősebben mint alap járaton. Daedalon nekem sokat segített egyébként.
2022. szept. 28. 18:58
8/13 anonim válasza:
Szia!Kiderült azóta,hogy mi okozta a szédülést?
9/13 A kérdező kommentje:
Szia
Nagy kivizsgálás nem történt, mert azt mondták aki covidos volt, ez "normális".
Volt akkor olyan ismerősöm, aki hónapokig szédült covid után.
Nekem aztán elmúlt napokkal később, daedalon segített.
nov. 4. 06:17
10/13 anonim válasza:
Èn már az összes kivizsgáláson túl vagyok 2x voltam MRIn is de az összes leletem negatív.15 hónapja tart napi szinten váltakozó intezítással.Semmit nem találnak nálam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!