Milyen légúti fertőzések vannak most? Natha, torokfájás, láz, izomfájdalom.
Fenti tüneteket produkálom, picit vicces így a 40 fokban, pláne hogy télen sem szoktam beteg lenni, max 1x. Legkondis helyen nem voltam, a tüneteim szombaton kezdődtek nathaval (előtte szerdán voltam utoljára irodában, de bent sincs erős legkondi, irodában is 25-26 fok van), ami vasárnapra elmúlt, helyette jott ilyen torokkaparas + gyogyszer ellenére jelentkező allergiás rohamokhoz hasonló dolog (hirtelen jelentkező nagyib erős torok csiklandozas, kaparas). Már tegnap is éreztem néha h gyenge vagyok, vettem is be algopyrint, amitől jobban lettem. Ma kora délután viszont kidoltwm teljesen, jött a láz késő délután , hidegrazassal, izomfajdalommal. Most 2 db lazcsillapito után jobb.
Csináltam covid tesztet, az negatív (nyálas gyorsteszt). Hűvös helyen nem voltam, itthon nincs legkondi, illetve hétvégén is szabad téri programokon voltam a 40fokban.
Olyan, mintha influenza lenne... na de a 40 fokban van ilyen nyáron?vagy mi ez?
Mivel minden más betegség megszűnt, csak covid lehet. Csinálj még 20 covid tesztet, abból 1 biztos pozitív lesz és bevágnak karanténba.
"Viccet" félretéve, millió, ilyen tünetekkel járó légúti betegséggel élünk együtt, mióta világ a világ. Igen, influenza van nyáron is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!