Ittam egy drogos Hajléktalan után, Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Három éve volt hajléktalan és intravénásan adagolta magába a dizájnerdrogokat használt tűvel.Egyszer ittam csak utána utána derültek ki ezek.Körülbelül mennyi esélye van annak hogy megbetegedtem és milyen bajom lehet? Persze el fogok menni orvoshoz, De addig is szeretnék mindenféle Javaslatot hallani. Egyébként azóta nagyjából rendezett életet él van párkapcsolata és csajszi is egészségesnek tunik.2022. szept. 3. 22:07
11/12 A kérdező kommentje:
utolsonak: megismertem, ittam utana, aztan elmeselte hogy 3 evvel ezelott csves volt. mikor ittam utana akkor mar nem volt csovi, rendezett eletet elt. volt parja meg meloja.. remelem ertheto mar
2023. aug. 8. 12:36
12/12 A kérdező kommentje:
mellesleg nem lett bajom
2023. aug. 8. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!