Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mitől húzódhat el ennyire a...

Mitől húzódhat el ennyire a hasmenésem?

Figyelt kérdés

Péntek délután kezdődött. Lázas lettem rázott a hideg, szedültem, gyenge voltam és aznap este csináltam egy covid tesztet. Negatív lett ezek a tüneteim úgy 2 nap alatt el is múltak de a hasmenésem nem akar elmúlni. Hétfőn csak reggel voltam napközben nem meg kezdett kicsit összeállni. Viszont reggelre megint 4szer kellett mennem meg napközben is. Ma megint vtam 2szer és folyton görcsöl a hasam. Esténként szokott még kutyorogni a hasam. Szedek szentablettát, semmi rosszat nem ettem dietazok most de mégsem akar elmúlni.

Mit szedjek még rá? Mitől lett ez hirtelen?

2022. aug. 31. 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:

A legutóbbi ilyen vírusnál nekem 3 hétig ment a hasam.

Nem akarok ilyen konteós oltásellenesnek tűnni, de nekem azóta érzékelhetően sokkal gyengébb lett az immunrendszerem, mióta oltottak. Te oltva vagy? Most nyáron másodszorra vagyok megfázva/köhögök, pedig nyáron sosem szoktam beteg lenni. Olyan se volt korábban soha, hogy 3 hétig hasmenésem lett volna, mindig max. pár napig tartott. Egy másik barátnőmnek is az oltás után lett mindenféle baja, endometriózistól kezdve mindenféle emésztőrendszeri bajokig. Pedig előtte 27 évig semmi baja nem volt. Elgondolkodtató.

2022. aug. 31. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vírus van mert én nem vagyok oltott és nekem is ez volt illetve hasonló.
2022. aug. 31. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!