Van most hasmenéses vírus és ha igen mennyire veszi ki az embert?
A napokban nagyon erősen és sokat fájt a fejem, szintén minden nap vettem be rá gyógyszert, azt hittem a frontok miatt van. Viszont az a probléma, hogy a munkahelyemen sokan panaszkodtak gyomor gondokra az elmúlt időszakban és egy kolléganőm betegállományba ment először hasmenésre panaszkodott utána torokfájásra és fejfájásra. Egy másik ismerősöm pedig telefonon azt mondta hányt napokig utána ment a hasa. Nagyon figyelek a higiéniai szokásaimra a közös mosdót is kerülöm vagy csak óvatosan használom. Ilyen formában is terjedhet, hogy alig érintkeztünk? Plusz még annyi, hogy hányás fóbiám van ugye ment a hasam de éhes vagyok közben, így valószínű hogy hányni nem fogok?
Köszönöm
Negyes. En igen haromszor oltva de voltam Mar utana covidos is.. Ja Meg annyi hogy Neha kis laz is van hasmenes es fejfajas melle.. Este tesztelek hoz egy ismim tesztet bar az nem biztos
Holnap pcr-re megyek akkor.. 3 as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!