Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van most hasmenéses vírus és...

Van most hasmenéses vírus és ha igen mennyire veszi ki az embert?

Figyelt kérdés

A napokban nagyon erősen és sokat fájt a fejem, szintén minden nap vettem be rá gyógyszert, azt hittem a frontok miatt van. Viszont az a probléma, hogy a munkahelyemen sokan panaszkodtak gyomor gondokra az elmúlt időszakban és egy kolléganőm betegállományba ment először hasmenésre panaszkodott utána torokfájásra és fejfájásra. Egy másik ismerősöm pedig telefonon azt mondta hányt napokig utána ment a hasa. Nagyon figyelek a higiéniai szokásaimra a közös mosdót is kerülöm vagy csak óvatosan használom. Ilyen formában is terjedhet, hogy alig érintkeztünk? Plusz még annyi, hogy hányás fóbiám van ugye ment a hasam de éhes vagyok közben, így valószínű hogy hányni nem fogok?

Köszönöm

2022. júl. 14. 22:22
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Jelenleg covidos ismerős családnál ugyanez van: fejfájás, hasmenés, hőemelkedés vagy láz, torokfájás. OK nem hánytak.
2022. júl. 14. 22:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszod. Remélem se nem covid se nem valami belrendszeri vírus.... De eléggé gyanús, hogy covid lesz akkor...
2022. júl. 14. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg par napja benne vagyok nem vagyok fejfajos de most mindennap es gyomrom es hasmenes
2022. júl. 16. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Oltottak vagytok?
2022. júl. 17. 00:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én, covidos voltam 3 oltás után. 2 hét elég nehéz volt. Láz, hasmenés stb. Most kezdem összekaparni magam.
2022. júl. 17. 00:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Negyes. En igen haromszor oltva de voltam Mar utana covidos is.. Ja Meg annyi hogy Neha kis laz is van hasmenes es fejfajas melle.. Este tesztelek hoz egy ismim tesztet bar az nem biztos

Holnap pcr-re megyek akkor.. 3 as voltam

2022. júl. 17. 18:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen oltva vagyok, én is, enyhe torokfájás is társult mellé de szerencsére pont szabadságon voltam4igy kipihentem reméljük...bízzunk benne, hogy nem lappang bennem tovább.A többieknek meg jobbulást!
2022. júl. 19. 08:38
 8/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, mindannyiotoknak jobbulást kívánok!
2022. júl. 19. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!