Valakinek tartós húgyúti betegsége, amiből végül kigyógyult?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig tartott?2022. aug. 21. 18:51
1/8 A kérdező kommentje:
Itt most olyan esetekre gondolok, amikor hónapokig elhúzódott, mert pl. az orvosok sem tudták, hogy mi a helyzet, de végül mégis történt valami, ami miatt rájöttek
2022. aug. 21. 18:52
2/8 anonim válasza:
Van ilyen közeli, idősebb rokonom, neki a D-mannóz rendszeres, megelőzésként való szedése segített. Amúgy az orvosa képben volt, de az állandó antibiotikum-szedésnél ez sokkal jobb alternatívának bizonyult (csak az E.coli fertőzésre hat viszont, de az a leggyakoribb amúgy).
3/8 anonim válasza:
Nem írtam: a D-mannóz megismerése előtt évekig tartó problémát jelentett. Nem emlékszem, pontosan hány évig, talán egy évtized is megvolt. Simaizomrenyheség okozta elsősorban, ami miatt nem ürült ki rendesen a hólyag, és könnyen befertőződött. kapott simaizomra ható gyógyszert is, az is segített valamennyire, de amellett is időnként kimutatták a fertőzést nála. (Urológus.)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, sokat segít és ad egy kis reményt is! Nem sokára megyek én is újból, hátha tudnak segíteni. A D-Mannózt majd én is kipróbálom, ha ezúttal sem válik be az antibiotikum.
2022. aug. 21. 19:55
5/8 anonim válasza:
Tenyésztést csináltak már nálad? Ha nem válik be a D-mannóz sem, akkor biztosan nem E.coli a ludas, akkor viszont ki kell tenyészteni, és célzott antibiotikumot adni. Sajnos nagyon úgy hangzik, hogy már rezisztens lehet antibiotikumra. A jó hír, hogy ha viszont hatékony a D-mannóz, arra elvileg nem alakul ki rezisztencia.
6/8 anonim válasza:
Nekem csináltak még terhesen tenyésztést (májusban kb), az E colit mutatott ki. Azóta is minden hónapban jelen van a fertőzés elég intenzíven. Kb augusztus óta szedem a D mannozt, nekem sajnos nem sokat segített, havi rendszeresség helyett másfel havonta jön "csak" elő.
7/8 anonim válasza:
6# Megkérdezhetem, milyen márkájú D-mannózt szedsz? Még nem hallottam olyanról, hogy ne hatott volna E.coli ellen, azért érdekelne.
8/8 anonim válasza:
A now D mannoz kapszulajat. Közben elkezdtem a dr. Chen grepfrutmag cseppjét, napi szinten tolom, azzal egyelőre két hete nincs tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!