Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ővsömör alakult ki nálam,...

Ővsömör alakult ki nálam, lehet hogy AIDS vagyok?

Figyelt kérdés
Ővsömör alakult ki nálam amire kaptam megfelelő gyógyszert és lassan kezd gyógyulni. Nem fáj, nem viszket és elsőre nem is gondoltam volna hogy a kialakult apró foltok ilyen komoly betegséget rejtenek. Csípésnek, allergiának hittem és az orvos mondta hogy ez nem az hanem ővsömör. Az elmúlt időszak elég nehéz volt számomra, nagyon kimerült vagyok, elég rosszul táplálkoztam az utóbbi időben (erősen hiányosan). Az orvos sok dologgal megrémített mint AIDS, tumor, leukémia. Nagyon félek, nem tudom mit tegyek összintén. Szedtem az utóbbi időben egy táplálékkiegészítőt (Möllers halolaj) amitől elég rosszul lettem több alkalommal is. Puffadás, székrekedés, szédülés, gyomoréges is társult hozzá. Talán az lenne az ővsömör hátterében? 31/N

2022. aug. 11. 22:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen minden érték a határértékben található meg. Ha a határértékben van akkor gondolom nincs gond. Bár a fehérvérsejt a határérték felső plafonján van.
2022. szept. 2. 20:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Az nem gond.
2022. szept. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!