Szerinted ősztől várható újabb köztéri maszkviselési kötelezettség?
Figyelt kérdés
Nekem jót tett egeszségügyileg. Buszon, vonaton elbambulhattam, eltáthattam a számat mint annak idején kisgyermek koromban, anélkül hogy észrevennék. Meg úgy általában fesztelenül beszélgettem, ha összefutottam valaki ismerőssel, például az üzletekben.2022. aug. 5. 22:55
21/25 anonim válasza:
Akkor ezzel magadról mondtál el egy nagyon ronda kritikát. Az ilyen emberek miatt tart a társadalmunk a pusztulás felé.
22/25 anonim válasza:
Simán visszajöhet. A munkahelyemen, amiért sok volt a megbetegedés, már kötelező maszkot hordani, ha a másfél méter távolság nem tartható.
23/25 anonim válasza:
Ezek szerint az összes orvos egy idióta. Mert ők bizony mind hordják. Jelenleg kötelező is az egeszségügyi intezmenyek területén de a jarvány előtt is hordtak onkologiai , fertőző osztalyokon meg műtetek alkalmával. Csak azt nem értem ha ilyen idióták hogy a fenében tudták elvégezni a 6 éves orvosi egyetemet majd a szakorvosi képzést. Rejtély.
"Covidrabszolgák" ezt hány év mikrobiológia tanulás után sikerült megszülnöd?
24/25 anonim válasza:
Igen,hordják,műtőben,ott sem azért,mert a kamukovidtól rettegnek,oltásnácikám!
25/25 anonim válasza:
23:19 nem konteó,az őszinte igazság,kár,h még lassan 2 és fél év után is van olyan aki besz*pja ezt a sz*rt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!