Szerinted ősztől várható újabb köztéri maszkviselési kötelezettség?
Figyelt kérdés
Nekem jót tett egeszségügyileg. Buszon, vonaton elbambulhattam, eltáthattam a számat mint annak idején kisgyermek koromban, anélkül hogy észrevennék. Meg úgy általában fesztelenül beszélgettem, ha összefutottam valaki ismerőssel, például az üzletekben.2022. aug. 5. 22:55
1/25 anonim válasza:
Fun fact: Most is hordhatod a maszkot. Szoktam látni rendszeresen embereket, akik felteszik.
2/25 árokpart válasza:
Ha csak az lenne és az elmúlt hetek rámálmait visszavonná az igencsak nem tisztelt politikai elit , akkor Isten az Atyám azt mondom nem bánom még otthon az udvarban, a saját kertemben is felteszem a krumpliszüretkor is.
3/25 A kérdező kommentje:
1#
Nem szeretnék kitűnni vele a tömegből.
2022. aug. 5. 23:08
4/25 anonim válasza:
Nem tűnsz ki vele. Az előbb írtam, hogy mások is hordanak.
5/25 anonim válasza:
Miért kell azzal foglalkozmi ki mit gondol? Ja sokan vannak vagy valaki köhög, taknyos én is felveszem. Nem tilos. Közterületen nem hiszem, hogy lesz max tömegközlekedés és boltok.
6/25 anonim válasza:
Valaki ki fog nyiffanni, ha nekem megint hordanom kell.
7/25 anonim válasza:
Pedig sanszos de szerintem csak télire vezetik vissza. 40 fokbam én is megmurdálnék. De mikor nagyon hideg van olyan jó hogy nem fagy le az orrom. Én felveszem a meleg textiaszkot uttcára olyankor.
8/25 anonim válasza:
Szerintem utcára már soha nem fogják előírni, de tömegközlekedésen, zárt helyen lehet, sőt, valószínű. De meg fogják várni vele, amíg berobban a járvány. Viszont ősztől biztos sokan fognak önként maszkot hordani tömegközlekedésen. Most sem furcsa, ha jól érzed magad benne, tedd fel nyugodtan.
9/25 anonim válasza:
Minek? A covid-hullámot nem befolyásolja, arra meg luxus, hogy a kérdező félék szabadon bambulhassanak vagy nyáladzanak.
Hordd. Én fel nem veszem még egyszer.
10/25 anonim válasza:
9eske nem kell idejönni konteózni annyira felesleges.
Nem kell felvenni a maszkot. Ha valami bajod lesz majd nem mész orvosi rendelőbe. Ha kötelező lesz meg jársz a saját kocsiddal biciklivel vagy gyalog. Nem kötelező a tömegközlekedést használnod. Kajat is lehet rendelni házhoz. Ennyike. Senkit nem érdekel hogy nem fogsz olyan helyekre járni ahol kötelező lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!