Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha nem voltál oltva, és úgy...

Ha nem voltál oltva, és úgy kaptad el a covidot, akkor rosszabb volt, mint a legrosszabb influenza, amid volt?

Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 10:42
A kérdező szavazást indított:
Igen, rosszabb
Nem
Kb azonos
20 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, annyi volt hogy ment a hasam. Széntablettán éltem 1 hétig
2022. aug. 1. 10:46
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Sokkal.

3 hétig tartott, abból 2 hétig volt 39 fokos lázam, de nem az a "sima" láz, hanem az, ami belülről éget, ésszenvedtem, fetrengtem egész nap.

Aztán kórházba kerültem életveszélyes állapotban, 80%-os tüdőgyulladással.

Szóval... kb. tízszer rosszabb volt, mint a legkomolyabb influenzám.

2022. aug. 1. 10:48
 3/13 anonim ***** válasza:
77%

3 nap láz, fejfájás. Utólag tudtam meg, hogy mi volt, mert védettségihez nezettem ellenanyagot.

Ahogy elmúlt a lázam, már mentem edzeni. Azóta sincs még náthám sem.

"Influenzás" a 90-es években voltam utoljára. Akkor 1 hétig az ágyat nyomtam.

Anno mezei náthával hetekre elment a szaglasom.

Tehát ezerszer szarabb az "influenza", de még egy nátha is.

2022. aug. 1. 10:51
 4/13 anonim ***** válasza:
28%
Melyik covidot? Az eredeti wuhanit, vagy a sokszorosan mutalodott omikront es variansait?
2022. aug. 1. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:
39%

#2 vagyok.

Azért úgy szeretném megkérdezni, hogy ki szerint mi volt a hibás ebben a válaszban?

Nyilván ti jobban tudjátok, hogy én min mentem keresztül.

Mondjuk a kétmillió birka országában én már semmin nem csodálkozok.

2022. aug. 1. 11:23
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Olyan volt, mint egy enyhe nátha, csak az első nap lettem kicsit lázas, ezért lett gyanús.

(influenzás valamikor kisiskolás koromban voltam)

2022. aug. 1. 12:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már egyszer ennél betegebb, még vagy 15 éve, akkor 3 hétig feküdtem gyakorlatilag, nem tudni mi volt.

Aztán még a mononucleosis is keményebb volt a covidnál, azzal kórházba is kerültem.

A covid is azért dobogós, 2 hétre odavert rendesen, de a dobogóra csak a több hetes felépülés miatt került. Kb 3 évente beesett eddig is egy 2 hetes felső légúti betegség.

2022. aug. 1. 12:37
 8/13 anonim ***** válasza:
84%

50 vagyok, egyszer voltam influenzás 32 éves koromba. Pokol volt. 40 fokos lázam vot, stb.

2021. dec. elején és 2022. febr. elején voltam kovidos, nem volt lázam, nem fàjt a fejem, pàr napig gyenge voltam. (Két szputnyik oltást kaptam 2021. ápr. táján.)

2022. aug. 1. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
*korombaN
2022. aug. 1. 13:10
 10/13 A kérdező kommentje:
#8-as "Ha nem voltál oltva, és úgy kaptad el a covidot, " a kérdés, az oltottakra másik kérdés volt kiírva.
2022. aug. 1. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!