Ha nem voltál oltva, és úgy kaptad el a covidot, akkor rosszabb volt, mint a legrosszabb influenza, amid volt?
Sokkal.
3 hétig tartott, abból 2 hétig volt 39 fokos lázam, de nem az a "sima" láz, hanem az, ami belülről éget, ésszenvedtem, fetrengtem egész nap.
Aztán kórházba kerültem életveszélyes állapotban, 80%-os tüdőgyulladással.
Szóval... kb. tízszer rosszabb volt, mint a legkomolyabb influenzám.
3 nap láz, fejfájás. Utólag tudtam meg, hogy mi volt, mert védettségihez nezettem ellenanyagot.
Ahogy elmúlt a lázam, már mentem edzeni. Azóta sincs még náthám sem.
"Influenzás" a 90-es években voltam utoljára. Akkor 1 hétig az ágyat nyomtam.
Anno mezei náthával hetekre elment a szaglasom.
Tehát ezerszer szarabb az "influenza", de még egy nátha is.
#2 vagyok.
Azért úgy szeretném megkérdezni, hogy ki szerint mi volt a hibás ebben a válaszban?
Nyilván ti jobban tudjátok, hogy én min mentem keresztül.
Mondjuk a kétmillió birka országában én már semmin nem csodálkozok.
Olyan volt, mint egy enyhe nátha, csak az első nap lettem kicsit lázas, ezért lett gyanús.
(influenzás valamikor kisiskolás koromban voltam)
Voltam már egyszer ennél betegebb, még vagy 15 éve, akkor 3 hétig feküdtem gyakorlatilag, nem tudni mi volt.
Aztán még a mononucleosis is keményebb volt a covidnál, azzal kórházba is kerültem.
A covid is azért dobogós, 2 hétre odavert rendesen, de a dobogóra csak a több hetes felépülés miatt került. Kb 3 évente beesett eddig is egy 2 hetes felső légúti betegség.
50 vagyok, egyszer voltam influenzás 32 éves koromba. Pokol volt. 40 fokos lázam vot, stb.
2021. dec. elején és 2022. febr. elején voltam kovidos, nem volt lázam, nem fàjt a fejem, pàr napig gyenge voltam. (Két szputnyik oltást kaptam 2021. ápr. táján.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!