Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez most pozitív vagy negatív...

Ez most pozitív vagy negatív covid teszt eredmény?

Figyelt kérdés

Ha egy vonal van, negatív. Ha kettő, pozitív. De az egyik jóval halványabb. Most ez mit jelent?

[link]

2022. júl. 30. 21:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%

"És még mindig a sablon szöveget nyomod, ahelyett, hogy gondolkoznál"

Bíró Úr, nincs több kérdésem!

2022. júl. 31. 11:31
 22/29 anonim ***** válasza:
47%

Se a számoknak, se az EU parlamentnek ne higyjünk, se Orbánnak, hogy tönkreteszik a világot, se Schwabnak, se Hararinak, senkinek, csak a média agymosásának... Na, pont ezért csinálom, amit csinálok. Hogy gondolkozzatok, lássatok többet a világból.

Kezdésnek az iparágak felépülése, 4.ipari forradalom, a helyzet, a covid korlátozások valódi arca...

Amíg ezt a 2 dokufilmet nem láttad, abszolút nem tudsz semmit a világról. Utána nyugodt szívvel próbálhatsz lejáratni engem, megengedem, hogy elhordj bárminek. De addig nem! Vagy olyan bátor, hogy szembenézz a valósággal?

[link]

[link]

2022. júl. 31. 11:37
 23/29 anonim válasza:
72%
Nekem belehalt egy barátom. Akkor mondjam azt a feleségének es a gyerekeinek, hogy ez semmi, nem kell tőle félni?
2022. júl. 31. 17:28
 24/29 anonim ***** válasza:
69%

23

Hiába magyarázod olyanoknak mint a 22-es… agyára ment a konteó.

2022. júl. 31. 17:35
 25/29 anonim ***** válasza:
27%

#23 Nekem meg anyám fog meghalni pár hónapon belül ellátatlanságban, mert 2,5+ éve csak a covid létezik. Nem fogják kivizsgálni, pedig most derült ki, hogy szívbeteg és van valami a tüdején is. Ennyit erről. Van ám nagyobb kockázatú betegség is a 0,2% halálozási rátájú covidtól.

Attól meg a világ változásai nem állnak meg, ha úgy csináltok, mintha nem történne semmi! Könyörgöm még az EU parlamentnek sem hisztek? Mi van veletek emberek?

2022. júl. 31. 18:40
 26/29 anonim ***** válasza:
57%

#25 Csak nem....Nagyon sajnálom hogy ennyire beteg az anyud:( Enyém már nem él de nagyon hiányzik.

Remélem meg fog gyógyulni.Nem a 23-as vagyok,elején helyeseltem az egyik válaszodra a 3-asra azt hiszem.Egyetértek veled de látod hogy nem mindenki nyitja ki a szemeit hiába a jószándék.

Mielőbbi jobbulást anyukádnak!

2022. júl. 31. 18:52
 27/29 anonim ***** válasza:
72%

25

Anyád azért fog meghalni, mert nincs se orvos, se ápoló, mert az egész ország tétlenül nézte hogy züllesztik le évek óta az egészségügyet. Ennek semmi köze a Covidhoz. Covid előtt sem kaptál időpontot belátható időpontot semmilyen szakrendelésre, akkor sem ha teljesen tiszta volt, hogy komoly ok húzódik meg a háttérben.

Szóval te is pontosan azt csinálod mint a többiek, mindent ráfogsz a Covidra, mert így kényelmes, csak a problémát ne kelljen látni (történetesen, hogy szándékosan b.szták szét az egészségügyet, hogy a magánpraxisok felé tereljék az embereket). Nem most kell sírni.

2022. júl. 31. 19:05
 28/29 anonim válasza:
49%

Elhiszem, hogy megnyugvást találsz abban, hogy találsz egy elfogadható magyarázatot arra, hogy édesanyád miert van ilyen állapotban, és valahol meg is értem, ugyanakkor ez egy bődületes butaság. 3 évvel ezelőtt tökéletes állapotú volt az egészségügy és nem volt rengeteg ellátatlan beteg??

Egyébként meg nem kell ennyire messzire menni, egyszerűen arról van beszélgetünk , hogy valaki azt állítja, hogy a covid egy semmiség, ami ebben a formában hazugság. Valakinek 4 tüsszögés, valakinek halál.

Valaki leírja, hogy MINDÖSSZE 6 millióan haltak bele... És még csak észre sem veszi magát. Mindössze 6 millió ember... Aki beleesett abba a néhány százalékba, az így járt, ki nem szarja le, igaz?

Nem a magyar egészségügy állapota a téma, hanem hogy a covidba igenis bele lehet halni és senkinek nincs joga azokon nevetni, akik aggódnak miatta.

2022. júl. 31. 20:49
 29/29 anonim ***** válasza:
33%

#26 Köszönöm! ❤

#27 Nekem nem kell bemutatni az egészségügyet, de az iparágak felépülését, a marketinget, meg a médiát se. Az új világrend előkészületei már jócskán 2020 előtt zajlottak, ehhez elég Orbán szavait meghallgatni pl. Én nem a covidra fogom a dolgot, hanem arra, ami folyik a világban. A covid csak eszköz. Igen, valljuk be, sosem volt jó a magyar egészségügy és még szépen fejeztem ki magam. Na de miért ilyen az eü? Azért mert kevés az orvos, ápoló, ami 20 éve is így volt, vagy azért mert tönkretették az amúgy is szar eü-t, a kórházak lassan összedőlnek, sosem volt normális ellátás, kevés a fizu, mert Orbán szarik rá? Orbán lenne a hibás? Ő csak teszi a dolgát, amit a Young Global Leaders-nél (Fiatal Globális Vezetők) tanított neki Schwab bácsi. Minden más fontosabb az emberek életénél.

A covid pár hulláma alatt 17 ezer eü dolgozó hagyta ott az eü-t, azóta még több. Azért mondom úgy, hogy csak a covid létezik, mert a maradék orvos eladta a lelkét és hűen szót fogad. Volt, olyan orvos, aki felszólalt még az oltások megkezdése körül, hogy ő nem vállalja a kísérleti oltások beadását, mivel ütközik a Nürnbergi kódex-el. Aztán hirtelen meggondolta magát, mert megfenyegették.

#28 Te miről beszélsz? Miért kell a szavaimat kiforgatni? Nyilván haltak bele emberek, nyilván sajnálatos, de más betegség, más halál nem fontos neked? A covid miatti ellátatlansági halálesetek nem fontosak? Annak a 34 millió embernek a halála nem számít, akik idén eddig meghaltak? Vagy megfordítom a kérdést, a 6 millió covid halottat sajnáljuk, de a 8 milliárd élővel ne foglalkozzunk?

Nem véletlenül ajánlgatom a Monopoly-t, meg az Új normát. Megtanít együtt érezni másokkal, megtanít nem ellenségként tekinteni az embertársaitokra. Ezek a dokufilmek nagyon jók kiindulási alapnak a világról. Ha a megnézésük után van még kérdés, hozzászólás, vagy bármi, tudjátok, hol találtok.

Minden jót kívánok mindenkinek!

2022. júl. 31. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!