Ez most pozitív vagy negatív covid teszt eredmény?
Ha egy vonal van, negatív. Ha kettő, pozitív. De az egyik jóval halványabb. Most ez mit jelent?
Colát, gyümölcsöket tesztelve erősebb pozitívat mutat a teszt. 😄😂
Ne foss a mesterséges, 0,2% halálozási rátájú covidtól! Nem ezzel fognak a sírba vinni.
3-as Így van!Végre valaki aki úgy gondolkodik mint én:)
Kérdező ne félj mert semmi bajod nem lesz,pár nap és kutya bajod.
Pozitív. Légyszíves szólj a háziorvosodnak és vonulj karanténba.
A 3-as és 4-es kommentelők fas*ságaira ne hallgass, ugyanis nem kell belehalni ahhoz, hogy hónapokon keresztül xarul érezd magad poszt-covidban szenvedve. Akárcsak én.
Pedig egészséges huszonéves vagyok. Vagyis voltam. Covid előtt.
#5 Elég volt a megfélemlítésből.
23,6 millió aktív covid fertőzöttből 23,6 millió (99,98%) enyhe és mindössze 42 ezer (0, 2%) súlyosabb. Világszinten! Lejárt oltások mellett!
Ha szarul érezted magad, köszönd az oltásnak, mert gondolom 3x-4x oltott vagy, mivel csak az fél ettől, aki be van oltva. Oltatlan, 86 éves nagymamám még könnyebben átvészelte a covidot, mint én, pedig szimpla, egyszerű megfázásnak hittük.
Szóval jaja, rohanjon csak a kérdező telefonálni az orvosnak, karanténba rakatni magát, hogy aztán a stressz miatt, amit te pluszban ráteszel most a kérdezőre, komolyabb, beképzelt, vagy a stressz által előhozott tünetei legyenek (pl légszomj).
7
Elmondom neked te észlény, hogy minden covid beteg akit nem kórházban kezeltek, az “enyhe” tünetesnek számít. Így én is.
És 3 hétig voltam táppénzen, mert annyira xarul voltam, hogy az ágyból sem tudtam kikelni. ;)
Ezután viszont muszáj voltam elmenni dolgozni.
Ennek már 2 hónapja és még mindig meg van a covidos tüneteim 50%-a.
Nehézlégzés, szédülés, gyengeség érzet, melegségérzet (belső láz). Konkrétan 2 hónapja nem tudom ellátni a teendőim sem a munkahelyemen, sem itthon.
A százalékok alapján ez is “gyenge/enyhe” tünet. :)
#8 Jobbulást kívánok! Máskor ne félj tőle ennyire és kutya bajod nem lesz, mivel ha félsz, az agy az immunrendszer, a szervezet képes fizikailag, vagy mentálisan tüneteket okozni, ami hosszasan elhúzódhat. Bármilyen vírusos, bakteriális, illetve egyéb betegségnek lehet utóhatása a szervezetre, de ha beszaratod magad, hogy húúú ez poszt covid, mindmeghalunk, akkor nyílván a szervezeted jobban taccsra vágja magát. Elhiszem, hogy szarul voltál, de ennek nem kizárólag a covid az oka, hanem a félelmed.
Én meg elmondom neked, hogy már az EU parlamentben is arról beszélnek nyíltan, hogy a covid mesterséges vírus, mi a valódi célja, mi a védettségi valódi célja, el fogják tórölni a magántulajdont, átverés volt az egész. Szóval ne azt terjesszük már, hogy engedelmes kiskutyaként kell viselnedni, tesztelni kell és telefonálni az orvosnak egy olyan teszt miatt, ami még szószerint a colára is pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!