Van köztetk olyan akit annyira legyengítettek a korona utáni tünetek hogy dolgozni sem bírt menni?
Maga a vírus nem döntött le annyira, de az utána maradt tünetek anná inkább, már 1,5hete küzdök vele.. de nem javul
Folyamatosan aludnék, fáradt vagyok, émelygek, nincs étvágyam- energiám…
Attól még lehet dolgozni. Nem fog kiírni az orvos ennyivel. Én 2 hétig iszonyat rosszul voltam, de sok tünet még 1-2 hónapig megmaradt.
Gyomorfájás, puffadás, hányinger, köhögés, gyengeségérzet, levertség, melegségérzet.
Ezekkel viszont már nincs táppénz, csak sima poszt-covidnake l van könyvelve.
Ohh, basszus :( de Te hogy birtad ki igy a munkahelyen?
En tolmacs vagyok egy gyarban, es naponta 8km-eket kell setalnom bent, de ezt igy nem birom:(
Akkor lehet az en esetem sulyosabb? Gondolkodtam hogy menjek e korhazba.. Mert en ma haza kellett hogy jojjek annyira fajt a fejem, mar a siras kerulgetett
Folyamatosan azt erzem hogy lazam van
Nekem most kezdődik a post covid valószínűleg, pedig holnap már mennem kell dolgozni így a 10 nap betegszabi után.
De alig tudok csinálni valamit itthon is, pillanatok alatt elfáradok (nem a tüdőm hanem úgy az egész testem) én is egész nap aludnék és nagyon nagyon levert vagyok. De azt hallottam ez sokáig ilyen lesz..
2
De igen, nekünk is xar. Én alig eszek, ha meg igen, akkor hasmenés, a nehézlégzésről nem is beszélve.
De ez "normális". Igen, így járok dolgozni. Nem ülhetek otthon heteket, hónapokat még, bár lenne kedvem.
Én ma meg előző héten kértem meg a főnököm hogy hadd jöhessek haza, minden pillanatban azt éreztem hogy össze tudnék esni. Minden perc egy órának tűnik, és elfáradok pillanatok alatt, szédülök, hányingerem van, gyomorgörcsöm, a fejem meg szétszakad. Nem tudok a munkámra figyelni…5kilót fogytam, úgy hogy alapból alultáplált vagyok. Azt hittem ezek a tünetek extrém esetek nálam.
A minap elindultam bankba, ami itt van tőlünk 15p-re gyalog, félúton vissza kellett fordulnom mert úgy szédültem azt hittem elájulok.
Igyatok sok vizet, szedjetek C-vitamint, meg próbáljatok citromfű teát inni elalvás előtt. Én megmondom őszintén rettenet keveset ittam az elmúlt pár hétben, főleg miután túlvoltam a covidon. Valahogy csak túlleszünk rajta
8
Másnak is ilyen, hidd el. Én abban is szédülök, hogy felkelek az ágyból, vagy beindítok egy mosást. A kiteregetés egy rémálom, végig szakad rólam a víz és lihegek konkrétan.
És igen, bejárok dolgozni és csak próbálok úgy tenni, mint aki dolgozik.
Akkor én vagyok szerintem túl gyenge
Rettegek hogy mi van, ha rosszabb lesz
Bár jövőhéttől már nekem is mennem kell, vagy kirúgnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!