Valakinek volt Post-covid tunete? Ha igen mik voltak azok es meddig tartottak?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 12:17
1/8 anonim válasza:
Miután tünetmentessé nyilvánítottak 10 nap karantén után, kihullot rengeteg hajam, ami most kezd visszanőni hála a Varga samponnak és a cseppnek, nyújtozkodásnál a kezemben és a lábamban minden izületem szurkált, nehezen vettem levegőt, levert voltam, néha szédültem.
2/8 anonim válasza:
émelygés, étvágytalanság, fáradékonyság, 15 fekvő után fulladok
Még tart, bár még csak 1 hete, hogy a tesztem negatív lett.
3/8 A kérdező kommentje:
Én nagyon félek.. 1,5 hete teszteltem negatívat, 4napig jól voltam, aztán hirtelen fáradtság, levertség, szédülés…ma emiatt kellett hazajönnöm a munkahelyemről, meg előző héten is. Vajon normális ez?
2022. júl. 30. 13:17
4/8 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, ez normális sajnos. A szédülést kifelejtettem, nekem olyan volt, hogy ébredés után fel se tudtam kelni egy ideig, később ez enyhült, de néha előjött még az után is, hogy már dolgozhattam.
5/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( és meddig tartott?
Én is hasonlo cipoben vagyok. A fonokom mar nem akarja elhinni, mert nem erti, ha negativ a teszt akkor hogy lehetek ennyire rosszul hogy ne tudjak dolgozni
2022. júl. 30. 14:06
6/8 anonim válasza:
A covid alatt végig, meg még utána is kb 1-2 hétig tartott a szédülés. Szerintem mindenki másképp éli ezt meg. Egy ismerősömnek pl csak el volt dugulva az orra, én meg a halálomon voltam. Próbálj minél többet pihenni, vitamint egyél, és fogyassz sok folyadékot!
7/8 A kérdező kommentje:
Koszi☺️☺️
2022. júl. 30. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!