Más is tapasztalta/tapasztalja ezeket a tüneteket omikron-fertőzéssel?
Senki sem kérdőjelezte meg a létezését.Valakivel keversz:)
Ismerősöm tapasztalta képzeld és pár nap alatt megszűnt a torokkaparás meg a slejm fel is szakadt neki szépen bár nem 66 éves de már jól van.
Remélem akkor ezzel segítettem.Nem poénból írok jobbulást egy embernek mégegyszer akkor megismétlem magam mert szövegértési problémákat is észlelek.További szép napot és próbálj kicsit lenyugodni mert senki sem bántott se téged se a szerettedet.
"A konteósokkal nem kell foglalkozni, válaszra se kell méltatni őket, majd megunják. Azt hiszik, hogy bármit is értenek a tudományokhoz, közbe meg rőhejesek"
Ha meglátásod szerint válaszra se kell méltatni azokat, akik máshogyan vélekednek tudományos alapon, akkor az azt jelenti, hogy nem tudsz hiteles, hamisítatlan tudományos bizonyítékokkal szolgálni.
A tudományt a vitakultúra viszi (vinné) előre, nem pedig az egyik fél tudományos meglátásának lesöprése, vagy ignorálása.
Én viszont tehát szeretnék tőled hiteles, tudományos bizonyítékokat arra, amelyeket a tévé és a politikusok állítanak a fertőzések kapcsán, valamint arról, hogy szerinted miért hiteles emelett továbbá a Győzike show! (Igyekeztem érdemben értelmezni meglátásodat és reális párhuzamokat, analógiákat kutatni.)
Előre is hálásan köszönöm szakmai hozzáértésedet, kedves hozzászóló!
“ Ha meglátásod szerint válaszra se kell méltatni azokat, akik máshogyan vélekednek tudományos alapon, akkor az azt jelenti, hogy nem tudsz hiteles, hamisítatlan tudományos bizonyítékokkal szolgálni.”
Ezt a félrevitt kővetkeztetést hogy sikert kifundálnod, mond csak :)
Nem állok le konteós birkákkal tudományos párbajt folytatni, kutató biológusként valszeg én értek a témához jobban, te meg tájékozódj a győzike showból, nekem mindegy.
Csak kímélj meg ezektől a forrás nélküli gagyi kommentektől, írtó gáz
Kedves előző, csak kímélj meg ezektől a forrás nélküli gagyi kommentektől, írtó gáz. Inkább forrásokat mutass, hiteleset, kérlek! :)
Mivel én korrekt vagyok, leállok a magad fajta okosokkal vitázni, tisztelettel, ugyanis a tudományt az egészséges vita viszi előbbre.
Nem pedig a te diktatórikus, egyoldalú hozzáálásod, miszerint szóra se méltatod azt, aki más véleméynen van, mint te. A 10 éves gyerekek hozzáállása is az, hogy sok esetben szóra se méltatja a másikat, ha nem ért vele egyet. Van ilyen. :)
Mit szólnál, tisztelt válaszoló, ha mutatnál hiteles tudományos bizonyítékokat, akkor sok-sok embert, engem is, a kérdezőt is tanítanád a bölcsességed által. Nos? :)
Szeretettel várom. :)
Előző, én a te brilliáns elmédre vagyok kíváncsi, hogy taníts minket, bölcs és tisztelettudó mester, te aki még mindig egyetlen érvet sem hoztál fel a meglátásod mellett.
Én évek óta találok érveket és ellenérveket szakemberektől, köszönöm a felajánlást és a guglit! :)
Mitől hiteles a meglátásod, ha érveket nem tudsz írni, csak érdemben válaszra se méltatni azt, aki más tudományos meglátáson van, mint te? :)
Ezért várom szeretettel a hiteles, tudományos érvelésedet továbbra is. Kérlek, írj konkrét tudományos állítást, mellé pedig hiteles tudományos bizonyítást, érveléseddel, okfejtéseddel, előre is tisztelettel köszönöm! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!