Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más is tapasztalta/tapasztalja...

Más is tapasztalta/tapasztalja ezeket a tüneteket omikron-fertőzéssel?

Figyelt kérdés
Az elviselhetetlenségig fokozódó torokfájás a 3-4. napon, és most, a 4. napon fellépő hurutos köhögés (mintha felszakadna váladék a torokról). Az orvos azt mondta, ez ilyenkor normális, de én aggódom. (Nem rólam van szó amúgy.)

2022. júl. 28. 12:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi miatt aggódsz? Teljesen normális tünetek. Az jó, ha szakadozik a váladék
2022. júl. 28. 12:46
 2/23 A kérdező kommentje:
Mert mindenhol azt olvasom, hogy zömében csak enyhe torokfájás jellemző. Ráadásul ő háromszor oltott, és 66 éves. Bár legalább fitt, alapvetően jó egészségi állapotú. Csak ijesztő, hogy a Cataflam csak ideig-óráig használ, és hogy nem igazán lehet másképp csillapítani a torokfájását.
2022. júl. 28. 12:50
 3/23 anonim ***** válasza:
31%

Na de, kedves kérdező, a csoportvezetőnk azt mondta, írjuk gyakrabban, hogy négyszer oltott, és nem 66, hanem legalább 80 éves fitt ember.

A fősodor médiát pedig jól véssük az eszünkbe, mivel megkérdőjelezhetetlen igazságról írnak olyannyira, hogy tilos vitára bocsátani bármilyen, fertőzésekkel kapcsolatos kérdést, mert még a végén lebuknak. Ezért kérlek, nehogy lebukjunk, írjunk már inkább 80 éves, 4x oltott fitt embert, az jobban üt.

Köszi kedves megértésedet. A borítékot jövő héten vehetjük át te is, én is, nem, mintha én valaha is foglalkoztam volna borítékokkal, csak engedek az erőszaknak, mert az igazságot tilos leírni, egészséges vitát folytatni meg végképp tilos.

Az erőszakos hatalom bölcs, és jóságos, továbbá kerüli az infantilis és felszínes hozzáállást.

Bizonyított, tudományos hivatkozást, kérlek, továbbra se jelentessünk meg, mert akkor a gyakorin értelmes mdon még a végén pro és konktra ütköztetésre kerülnének érvek és ellenérvej,

Annyi bizonyos, hogy az empatikus vitakultúra jelentős mértékben megbetegíti az embert, ezért ez kerülendő, ha engedünk az erőszaknak.

Egyébként neked mi bajod, kedves kérdező? Voltak tüneteid?

Biztos fertőzéstől van, mástól nem lehet, bemondta a tévé is, meg a véletlenül se hamisított orvosi egyetemek is azt állítják, hiszen a hatalom nem akar uralkodni, ez ésszerű. Ezt szó szerint értem, hiszen szó szerint kell értsem.

Hamarosan Rákosi Mátyás diktatúrájáért fognak könyörögni az emberek, az az sokkal élhetőbb volt. Már vajon mihez képest, ugye...

2022. júl. 28. 13:16
 4/23 A kérdező kommentje:

Utolsó, rémesen buta vagy, ... de legalább viccesnek hiszed magad = veszélyes kombináció.

Képzeld, a nyáltesztje pozitív lett, ... de igaziból nem kell magyarázkodnom, engem csak az érdekel, másnak is voltak/vannak-e ilyen tünetei, vagy esetleg a covid mellett elkapott vmilyen egyéb fertőzést.

Megköszönöm, ha csak az válaszol, aki tud érdemben segíteni, és az önjelölt, magukat humorosnak tartó észosztók a családjukat bldogítják (már, ha van nekik ;) ).

2022. júl. 28. 13:21
 5/23 anonim ***** válasza:
30%

Igen aki az igazat meri írni ironikusan becsomagolva az biztos buta,konteós,oltásellenes,vírustagadó,sorosbérenc és még lehetne sorolni:))

3-as nagyon igazad van.Teljes mértékben egyetértek veled.Öröm volt olvasni a soraidat esküszöm:D

Majd felébred mindenki a maga módján,kár ezen vitázni mert a megosztás a cél ezzel.Tudod oszd meg és uralkodj elve mentén megy az egész ciri-buri:)

Jobbulást a szerettednek kérdező!Nem lesz semmi baja.

2022. júl. 28. 13:31
 6/23 A kérdező kommentje:
Valaki más? ... Bocs, de nem azt kértem, hogy győzzetek meg bármiről is. Én csak azt kérdeztem, tapasztalt-e valaki hasonló tüneteket... (Szövegértelmezés.)
2022. júl. 28. 13:35
 7/23 A kérdező kommentje:
Amúgy meg eléggé gáz dolog neki esni valakinek, aki épp nagyon aggódik egy szerette miatt. :(
2022. júl. 28. 13:36
 8/23 anonim ***** válasza:
17%

"Utolsó, rémesen buta vagy, ... de legalább viccesnek hiszed magad = veszélyes kombináció."

Így van, és konteós is vagyok, mert a tévében azt sújkolják, hogy aki máshogy merészel vélekedni tudományos alapon, mint amit a diktatúra erőltett egyoldalúan, az konteós.

Ebből következően én egy ostoba (egy pillanat, visszaolvasom, hogyan is fogalmaztad meg, kedves, értelmes és kultúrált kérdező), rémesen buta és (pillanat, olvasni se tudok, csak nagyon lassan, visszakeresem a bölcs igazságodat....) tehát én egy rémesen buta, önmaganat viccesnek gondoló...

...ja és konteós vagyok, mert a "konetós" kifejezéssel hatásosan le lehet járatni a kultúrált vitát támogató magamfajta embereket, amely vonatkozásban igazat adok neked.

Hálásan köszönöm, hogy nem felejtetted el a helytartónk által elvárt lejárató sablonokat, csak így tovább! Újfent elvárom bölcs hozzáállásodat, mélyen tisztelt kérdező.

Egyébként...

Egyébként kaphatok bizonyítható, tudományos hivatkozást a meglátásodról, te oly bölcs és okos, brilliáns elméjű, tévéfüggő, tévéorvosfüggő és fősodor média függő, mélyen tisztelt kedves kérdező?

Hálásan megköszönném neked a hiteles, tudományos bizonyításodat, mivel olyan nagy nélkülözést szenvedünk el a hiteles, tudományos bizonyoítékaid hiánya okán.

Hálás köszönet neked, kérdező, és valóban rossz a humorom, már csak annál is inkább, mert egyáltalán nem viccnek szántam a mondandóm, ezért javaslom számodra a gyakorin a humor rovatot, amelyet én magam viszotn nem sűrűn látogatok, lévén nagyon rossz a humorom, neked viszont kiváló a humorod, azért írsz vicceseket.

Köszönöm kedves megértésedet, kedves kérdező!

2022. júl. 28. 13:42
 9/23 anonim ***** válasza:
46%

Senki sem esett neked kedves kérdező te hallucinálsz.Be van oltva a szeretted 3-szor is.Akkor?Mi a félelem oka.Azt mondták a tévében meg minden platformon hogy csak az oltás segít,nem?

Ez az igazság tehát aggodalomra nincs okod.Őszintén írtam hogy jobbulást neki tök mindegy oltott vagy sem,én mindig mindenkinek jobbulást kívánok mert nem vagyok rosszindulatú görény.

2022. júl. 28. 13:46
 10/23 anonim ***** válasza:
41%
A konteósokkal nem kell foglalkozni, válaszra se kell méltatni őket, majd megunják. Azt hiszik, hogy bármit is értenek a tudományokhoz, közbe meg rőhejesek
2022. júl. 28. 13:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!