Miért a melegek között terjed jobban a HIV mikor a spermában arányosan több vírus van mint a vérben?
Más az életstílus.
Elsősorban a promiszkuitás a felelős a HIV és a majomhimlő terjedéséért.
Én azt olvastam, hogy a melegek eleve promiszkuozusabbak, tehát több szexuális partnerük van ezáltal többet fertoz meg egy forrás.
Náluk a tevékenység több hamserulessel is jár ami növeli az átadás esélyét.
Tehát nem véletlenül nagyobb közöttük a HIV aránya.
Igen, a végbél nem arra van tervezve, hogy megdugják. Szóval megrepedezik, és így a sérült szöveten át a HIV bejut a szervezetbe.
Es a melegek eleve nem igazan használnak kotont, mert nem eshetnek teherbe, és gyakrabban váltogatják a partnerüket is
Ha megengeded, én egy szerény meglátást szeretnék eszközölni, kérdés formájában. Miért a sarkköröknél terjednek, szaporodnak jobban a trópusi (meleg éghajlatú) lepkék, mikor a spermában arányosan több vírus van mint a vérben?
Az is érdekelne, miért baj, hogy az embereknek van általában két lába, két karja, vírusai (már amelyik létezik), gombái és baktériumai? Nekem például a lábaimra is szükségem van, bár lehet, hogy buta vagyok emiatt.
Kérdem tisztelettel. Hiteles tudományos bizonyítékokat is szeretnék attól, aki válaszol, tisztelettel köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!