Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 6 napja láz, mit csinaljak?

6 napja láz, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Vasáenap éjjel óta lázas vagyok. Napközben max hőemelkedés, szedem a lácsillapítókat. Estére hidegrázás, láz. Éjjelre rettenet izzadás, az egész ágyat 3-4szer át kell húzni. Néha éjjel is reszketés. Éjjel is lát, reggel mikor felkelek akkor is.

Ezeken kívül semmi bajom.

Ami idegesít, hogy semmi nem változik, nem javulok. Láz is ugyanolyan magas. Háziorvossal többször beszéltem, lázcsillapítót szedjek és csináljak covid tesztet. Részéről ennyi volt.

Hűtőfürdő megvolt, lázcsillapító jó sok, ami annyira kikezdte a gyomrom, hogy éjjel keveset hánytam is.

(Vérkep két hete volt más miatt, tökéletes)

Mégis ilyenkor mit tudok tenni?

2022. júl. 16. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha covid, arra a -pirinek nem hatnak.
2022. júl. 16. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
nem covid, tesztelek 2 naponta, mind negatív
2022. júl. 16. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Most pont hétvége van, nem kell a háziorvosra várnod, menj el a háziorvosi ügyeletre.

A háziorvosodnak egyébként mondtad, hogy negatívak a tesztek? Nem tudsz odamenni, hogy megvizsgáljon? Mert ha jól értettem, csak beszéltetek.

2022. júl. 16. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!