Herpesz kezdetleges megjelenésénél érdemes tűvel kinyomni a kis hólyagocskákat?
Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 19:25
2/8 anonim válasza:
nem szabad!
kend be már most herpesz elleni kenőccsel vagy fogkrémmel!
ha kinyomod csak csúnyább lesz!
3/8 A kérdező kommentje:
a tűt előtte fertőtleníteném persze
2010. szept. 20. 19:28
4/8 A kérdező kommentje:
de azért köszönöm a válaszokat
2010. szept. 20. 19:29
5/8 anonim válasza:
Nekem eddig még a leghatásosabb módszer a folyékony púder volt. Fed, szárít, és gyorsan gyógyít.
6/8 anonim válasza:
Igen, érdemes. Így szabadulsz meg tőle a leghamarabb és nem kell félni, hogy elfertőződik, ha miután kiszúrtad teszel rá erős alkoholt, vagy fogkrémet. Én is így csináltam és segített rajtam, más különben egy hétig szenvedtem úgy, hogy csak a herpesz elleni krémmel kenegettem.
7/8 anonim válasza:
A herpesz hólyagocskákat nem szabad kiszurni,mert ami benne van folyadék azzal terjed szét jobban. Tudom ,mert sok éve van nekem is. mentolos fogkrémmel lekened és leszáritja.
8/8 anonim válasza:
Ezüstkolloid!!!! Kiirtja a herpeszvírust!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!