Akik már kaptak mRNS oltást - pfizer, moderna -, ha télen ismét covid szezon lesz, beadatnátok magatoknak megint egyet?
4-es válaszoló, én is így vagyok vele, semmi értelme, ha az immunrendszer toppon van akkor végzi a dolgát, igaz én is felvettem a két pfizert mert a főnököm nem hagyott vele békén(igazi covid fanatikus gyökér aki a 10.-ért is sorba fog állni),de megbántam, hogy beolttattam magam, amiket lehet olvasni főleg az mRNS vakcináról a több év múlva jelentkező daganatos betegségeket okoz, remélem csak áll hír.
Az covid elején pedig a pfizert sztárolták a legjobban, lehet azért mert tudták, hogy a legkárosabb az egészségre?
Sajnos erre nem fogunk soha egyértelmű választ kapni, minden tiszteletem azoknak akik nem hagyták magukat megfélemlíteni és kitartottak és nem olttatták be magukat.
Nem akarok senkit se elriasztani. Mindenkinek a saját döntése, hogy beadatja - e magának az oltást vagy sem, de kérdezem én:
miért volt kötelező az egyészségügyben dolgozóknak beoltatni magukat és e közben a politikusoknak miért nem kötelező? Nem furcsa egy kicsit, hogy megszavazták maguknak a parlamentbe, hogy nekik ne legyen kötelező? Ezen gondolkozzatok el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!