Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Mivel enyhíthetném az allergiá...

Mivel enyhíthetném az allergiám tüneteit?

Figyelt kérdés
Az allergológusom évekkel ezelőtt meghatározta, hogy többféle fűre, valamint a kutyára és macskára is allergiás vagyok. A kezelésem pár évig a nyelv alá csepegtetett francia köszítmény (sajnos ennek a nevére már nem emlékszem, lila dobozban szokott érkezni), majd pár éve a szakorvos úgy döntött, nem kell ezt a kezelést folytatnom, a szezonra elég lesz az Aerius tabletta. Évek óta most először nagyon durva szezonom van, kvázi használhatatlan vagyok. Tudom, hogy a szakorvos megoldása lenne a legjobb, de jelen pillanatban egy másik orvoshoz való bejutás szinte lehetetlen, és az enyém az Aeriust írja fel. Tudnátok ajánlani vlamit, esetleg tippeket, mivel enyhíthetném a tüneteim? Köszönöm!

2021. jún. 3. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Én is allergiás vagyok ezekre.És ez az év nekem is szokatlanul erős.

Szedtem allergiagyógyszert, de sokkal rosszabb lett tőle.Azóta nem szedek semmit.Ötletem nincs.

2021. jún. 3. 13:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Akkor most csúcsosodik ki. Amikor én voltam pollenallergiás, kezdetben jó volt az aerosol spray, amit felírt a doki, majd pár év múlva jött a csúcs, akkor 2-3 évig semmi, majd kezdett múlni. Mára teljesen megszűnt.

de ez nem azt jelenti, hogy neked nem hatna most semmi. Antihisztamint próbáltad?

Gondolom vissza kellene térni a liladobozos cuccra

2021. jún. 3. 13:09
 3/9 A kérdező kommentje:
az aerius tudtommal antihisztamin, ez mellett van szteroid spray. :/. türelmesen várok :D
2021. jún. 3. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem a Cetirizin vállt be.

Recept nélkül is kapható, ha a háziorvos írja ki, akkor olcsóbb.

2021. jún. 3. 16:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem tökéletes a Lertazin és a Histisyn is. 1000-1700 körül mozog az ára, recept nélkül. Semmilyen tünetem nincs ezektől.
2021. jún. 4. 07:13
 6/9 anonim ***** válasza:
De az sem mindegy, milyen tüneteid vannak. Ha a szemed viszket, arra inkább cseppek, ha érdekel, megkérdezem a lányomat, neki idén nagyon bevált valami. De orrfolyásra, tüsszögésre tökéletes a Lertazin vagy Histisyn.
2021. jún. 4. 07:15
 7/9 anonim ***** válasza:

A cetirizin nekem is bejött, pedig nagyon súlyos allergiám van, ha nem szedem a gyógyszert megdagad a szemem, elkezd viszketni a torkom, és nem érzek szagokat, az allegia vizsgálaton pedig a kutya meg a macska szőrön kívül mindenre allergiás reakciót produkáltam ráadásul eléggé súlyosat.

Bár engem nagyon álmosít a cetirizin, de pl az Allegra nem jött be.

2021. jún. 5. 10:06
 8/9 rock bencrew ***** válasza:
Hát gyógyszerrel tesa menny el allergia vizsgálatra
2021. jún. 14. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Tesa elolvashatod a leírást.
2021. jún. 15. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!