Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Teljes testben elfertőzödött...

Teljes testben elfertőzödött candidára jó hatással van a probikum7 senior probiotikum?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 15:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10: na akkor ennyit a fjordokról... :)
2022. jún. 27. 18:30
 12/19 A kérdező kommentje:

Az utasitasban 2x1 es dózis van.

[link]

Korabban szedtem antibiotikumot,le van gyengulve a szervezetem az etkezesi zavar miatt "szajpeneszem" van es huvely gombam.Orulnek ha kifejtened hogy jon a probiotikumhoz a szelen mergezes es a segitokesz valaszok is jol jonnenek.

2022. jún. 27. 20:38
 13/19 anonim ***** válasza:
Hüvelygombára nem adott semmit a nőgyógyász?
2022. jún. 27. 20:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Juli 27.re adtak idopontot.Gyorstesztet csinaltam.
2022. jún. 27. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben van szelén.

A Protexin Candies Plus-ban nincs szelén és 1x2 az ajánlott adagja.

A szájpenésszel a háziorvosodhoz is fordulhatsz. Hüvelygombára rengeteg vény nélkül kapható szer kapható, a gyógyszerész segít választani. Hogy alakult ez ki?

2022. jún. 27. 21:44
 16/19 A kérdező kommentje:

Napi 2x1 van a dobozra írva.De még mindig nem értem miért kapnék szelén mérgezést ha a normal adagot (2x1)veszem be?

Sok ido alatt alakult ki es keson is vettem eszre.Korabban irtam hogy etkezesi zavar miatt plusz antibiotikum.

2022. jún. 27. 23:15
 17/19 anonim ***** válasza:
2x1, ha más szeléntartalmú tablettát nem eszel, akkor talán nem okoz bajt. Az étkezési zavarod megoldódott azóta?
2022. jún. 28. 06:16
 18/19 A kérdező kommentje:

Nem szedek mást.

Nagyjából megoldódott.

2022. jún. 28. 10:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha szájpenészed van az nem egy akut Candida fertőzés.

Nekem is volt szájpenészem, ilyen lekaparható Candidás büdös lepedék a nyelvemen.

Tudod ez a nátriumhiány és káliumtúladagolás egyik tünete.

Először is ilyenkor olyan konyhasót kell beszerezni amiben nincs kálisó.

A bolti konyhasókat kálisóval mérgezik azzal gyilkolni lehet.

Annyit kell tenni, hogy az elfogyasztott ételeket erősen sózni kell tiszta sóval.

Ja és mondogatják, hogy vigyázz, mert a túlzott konyhasófogyasztás szívinfarktust okoz, emiatt a hazugság miatt vagy candidás.

2022. júl. 6. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!