Hátizomfájdalom, enyhe hurutféle a garatban és reggel 37,2 C hőemelkedés. Lehet esetleg nyári influenza?
A héten sajnos volt, hogy 6 órát aludtam, egyszer később, idegességtől 5-t... Párom (is) megfázott és 37,8 C volt neki tegnapelőtt (25-én) este és még másnap is. Az biztos, hogy tőle kaptam el. Neki nincs hátizom fájdalma.
34/N
Nem feltétlenül influenza, rengeteg vírus kering nyáron is a levegőben.
Viszont mivel párod is beteg volt így elképzelhető, hogy elkaptál valamit, ráadásul az alváshiány és idegesség gyengíti is az immunrendszet. Pihengess, igyál sok folyadékot (ami nem hideg) és jobbulást!
1-es: köszönöm. Tegnap baromira fájt a derekam.középen, este levittem.
Most jobb, csak bejött egy torokfájás. Probiotikumot is szedni ill teát is inni fogok. A hát- és derékfájás miatt gondoltam influenzára, azt még sose kaptam el. Nem gyakran szoktam beteg lenni egyébként. Köszönöm a jókívánságot.
3: 50/50 gondolom... de nem hullámzik pl amióta elmúlt a láz, egyszer se "estem vissza", még hurut van.
Egyszer márciusban is volt hurutos megfázásom, bár akkor nem volt láz. Akkor statisztáltam többször olyan külföldi sorozatban, ahol előre tesztelte PCR-rel minden forgatási nap előtt, produkció fizeti. Mindig negatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!