Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hátizomfájdalom, enyhe hurutfé...

Hátizomfájdalom, enyhe hurutféle a garatban és reggel 37,2 C hőemelkedés. Lehet esetleg nyári influenza?

Figyelt kérdés

A héten sajnos volt, hogy 6 órát aludtam, egyszer később, idegességtől 5-t... Párom (is) megfázott és 37,8 C volt neki tegnapelőtt (25-én) este és még másnap is. Az biztos, hogy tőle kaptam el. Neki nincs hátizom fájdalma.

34/N

2022. jún. 27. 08:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül influenza, rengeteg vírus kering nyáron is a levegőben.

Viszont mivel párod is beteg volt így elképzelhető, hogy elkaptál valamit, ráadásul az alváshiány és idegesség gyengíti is az immunrendszet. Pihengess, igyál sok folyadékot (ami nem hideg) és jobbulást!

2022. jún. 27. 09:57
 2/4 A kérdező kommentje:

1-es: köszönöm. Tegnap baromira fájt a derekam.középen, este levittem.

Most jobb, csak bejött egy torokfájás. Probiotikumot is szedni ill teát is inni fogok. A hát- és derékfájás miatt gondoltam influenzára, azt még sose kaptam el. Nem gyakran szoktam beteg lenni egyébként. Köszönöm a jókívánságot.

2022. jún. 28. 08:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Koronavirus nem lehet?
2022. júl. 5. 14:52
 4/4 A kérdező kommentje:

3: 50/50 gondolom... de nem hullámzik pl amióta elmúlt a láz, egyszer se "estem vissza", még hurut van.

Egyszer márciusban is volt hurutos megfázásom, bár akkor nem volt láz. Akkor statisztáltam többször olyan külföldi sorozatban, ahol előre tesztelte PCR-rel minden forgatási nap előtt, produkció fizeti. Mindig negatív volt.

2022. júl. 6. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!