Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért van ennyire felfújva a...

Miért van ennyire felfújva a majomhimlő?

Figyelt kérdés

Hetek óta riogatnak az új világjárvánnyal, de alig-alig regisztrálnak megbetegedéseket, sokkal nehezebben terjed, mint a covid pl.

Ennek ellenére a firkászoknak minimum napi 5 clickbait cikket le kell hozniuk róla, hogy egy 50 milliós országban van 12 db eset. Egy álmos szerdai napon több hányós - fosós vírus üti fel a fejét, de az senkit nem érdekel.

Mire jó ez? Nem vagyok konteós, de ez nettó pánikoltatás. Büntetném azokat az újságírókat, akik erről írnak. Ott a WHO, mindent leírnak róla, magyarul is.

Az meg aztán az idiotizmus non plus ultrája a WHO részéről, hogy egy eredendően afrikai vírust ne Afrikával azonosítsuk, mert máshol is terjed. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

2022. jún. 15. 17:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem bölcs gondolat és nem véletlen tettem ide.

Fusd végig a kérdésed. Azon kívül, hogy mocskolódsz, konteósozol, meg hasonló jelzőkkel illetsz, mit tettél hozzá a válaszaimhoz, vagy a témához? Semmit.

Amúgy meg mi a hitelesebb, az általad is furcsált pánikkeltő cikkek milliója, vagy a eu parlamenti ülés?

2022. jún. 17. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!