Miért van ennyire felfújva a majomhimlő?
Hetek óta riogatnak az új világjárvánnyal, de alig-alig regisztrálnak megbetegedéseket, sokkal nehezebben terjed, mint a covid pl.
Ennek ellenére a firkászoknak minimum napi 5 clickbait cikket le kell hozniuk róla, hogy egy 50 milliós országban van 12 db eset. Egy álmos szerdai napon több hányós - fosós vírus üti fel a fejét, de az senkit nem érdekel.
Mire jó ez? Nem vagyok konteós, de ez nettó pánikoltatás. Büntetném azokat az újságírókat, akik erről írnak. Ott a WHO, mindent leírnak róla, magyarul is.
Az meg aztán az idiotizmus non plus ultrája a WHO részéről, hogy egy eredendően afrikai vírust ne Afrikával azonosítsuk, mert máshol is terjed. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Szerintem bölcs gondolat és nem véletlen tettem ide.
Fusd végig a kérdésed. Azon kívül, hogy mocskolódsz, konteósozol, meg hasonló jelzőkkel illetsz, mit tettél hozzá a válaszaimhoz, vagy a témához? Semmit.
Amúgy meg mi a hitelesebb, az általad is furcsált pánikkeltő cikkek milliója, vagy a eu parlamenti ülés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!