A covidra átkeresztelt influenza és a majomhímlőre átkeresztelt szunyogcsípés után jövőre milyen világjárvány várható?
Szerintem, ha lenne ember, aki ezt meg tudná mondani, akkor rögtön már most ráállítaná a gyógyszeripari lobbit (hogy ne akkor induljon el a homokórából a homok pergése, amikor a betegség már felütötte a fejét), és mikor megjelenik, akkor azonnal szőnyegszerűen terjesztené az ellenszert az arra jelentkezők körében.
Amúgy reálisan szerintem nem jövőre, hanem még idén ősszel lesz majd valami.
Nyáron soha nincs semmi - ilyen évek után, amilyenek mögöttünk vannak, akkora szüksége van a gazdaságnak az idegenforgalomból meg a vendéglátásból befolyó súlyos milliókra meg milliárdokra, mint egy falat kenyér - kora ősszel szerintem még nem lesz semmi, aztán majd október végétől meg majd meglátjuk (addigra már lecseng a turizmus, lemennek a szokásos őszi rendezvények, szerintem addig nem lesz semmi) - október végétől azonban simán el tudom képzelni megint az online, digitális oktatást, ha valamilyen kórság felüti a fejét.
Ha lenne
Várj majd még kitalálják hogy mivel lehet szpatni mindenkit akit csak tudnak:DDD
Ja mindent felfújnak mert sok a rettegő aki szalad oltásokért gondolván hogy akkor minden fsza minden jó lesz aztán meg jön a feketeleves persze nem mindenkinél mivel nem ugyanaz a szer van minden fiolában nehogy kiderüljön a turpisság és fellázadjon ellenük a világ bár már megtörtént tulajdonképpen lásd Kanadai szabadság konvoj és lám jött a hatalmas háború s így más lett a téma:D
Na ennyit erről
Én a rádióból hallottam, hogy nem vírus. Mindegy.
Itt egy cikk a pozsonyi Új Szó újságból (ha nem törlik):
Egy cseh majomhimlős beteg beszámolt a tüneteiről. A cseh páciensnek nem tetszettek a majomhimlővel kapcsolatos illusztrációs képek. Elmondása szerint a kiütések a pattanásokhoz hasonlítanak.
author
ÚJ SZÓ ONLINE
2022. május 30. 17:00
majomhimlő
- TASR/AP-felvétel
A Cseh Tekevízió az öt kórházban ápolt majomhimlős beteg egyikétől kapott üzenetet, amelyben a 30 éves férfi beszámolt a tüneteiről. Szerinte a kiütések teljesen máshogy néznek ki, mint a médiában bemutatják. Közölte, hogy már négy napja van kórházban, partnerét pedig megfigyelik.
„A lefolyás valójában nagyon enyhe, a láz és a fáradtság elmúlt, és néhány apró pattanástól (három-négy) eltekintve, gyakorlatilag egészségesnek érzem magam. Nem úgy nézünk ki, mint az illusztrációs fotókon, amelyeket mindenhol látni lehet. A hólyagok sokkal kisebbek, a pattanásokhoz hasonlítanám őket” – írta a fiatalember a ČT 24-nek küldött e-mailben.
„A sajtóban azt láttam, hogy csak az első eset miatt több tucat ember van karanténban, ez azonban nem igaz. Tudomásom szerint csak azokat helyezték karanténba, akikkel együtt laktunk Belgiumban” – mondta a férfi. Hozzátette, hogy a fertőzöttek jól vannak, és a környezetükben már nem volt új eset, ami megerősíti a tényt, hogy a betegség átviteléhez szoros kontaktus szükséges.
„A másik három (eddig megerősített) eset nem a mi környezetünkből származik” – zárta a beteg.
(pluska)
Most még az a kommunikáció a majomhimlővel kapcsolatban, hogy a 79 előtt születettek védettek, mert kaptak himlőoltást.
Ezt most borítékolom, hogy ezt a kijelentést meg fogják változtatni és kiderül majd, hogy azok sem védettek😂
Én pont most nemrég sajnos elvesztettem egy nagyon pöpec maszkot, amit még 2 éve szereztem be és minden nap azt hordtam :D
Kórházba kellett mennem, és ott még mindig kötelező a maszk... aztán a hazaúton elvesztettem, teljesen megfeledkeztem róla...
Nagyon szomorú vagyok, mert így akkor be kell szereznem egy újat októberre, és ilyen csini kis maszkot nem fogok találni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!