Begyulladt az upper lobe piercingem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Január körül szúrattam egy upper lobe piercinget de az utóbbi időben eléggé fáj és be is gyulladt valamint vadhús is van a fülem hátulján. Valami ötlet, hogy mit csináljak vele?2022. jún. 12. 14:13
1/12 anonim válasza:
"Begyulladt az upper lobe piercingem. Mit csináljak?"
Tedd fel a kérdést magyarul!
3/12 anonim válasza:
Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
4/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló. Ne haragudj de szerintem magyarul tettem fel a kérdést, ha pedig nem tudod, hogy melyik az upper lobe piercing keress rá.
2022. jún. 12. 14:25
5/12 anonim válasza:
Semmit. Bízd orvosra vagy keresd fel azt, aki készítette, ő már biztosan találkozott ilyen problémával és tud segíteni.
6/12 anonim válasza:
"ha pedig nem tudod, hogy melyik az upper lobe piercing keress rá"
Te meg ha kíváncsi vagy rá, hogy mi a válaszom, keress rá...
Azt hittem, azért teszel fel kérdést, hogy minél több választ kapjál, de így eleve kizártad a potenciális válaszok egy tetemes részét.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést, hogy minnél több választ kapjak, hanem azért, hogy értelmes és hasznos válaszokat kapjak, ha pedig nem tudod a kérdésemre a választ nem kötelező válaszolj. Azért pedig nem kell besértődni, mert azt mondtam, hogy keress rá az upper lobe piercingre, ha nem tudod, hogy melyik az és szerintem a kérdésem teljesen érthető volt.
2022. jún. 12. 14:57
8/12 anonim válasza:
Tele van a net válaszokkal, tényleg csak rá kell keresned.
9/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Szétnéztem a neten is bár inkább a friss pc kezelésére találtam válaszokat. Azért tettem fel itt a kérdést, mert inkább saját tapasztalatokra lettem volna kíváncsi.
2022. jún. 12. 15:37
10/12 Metionin válasza:
Hidrogén peroxiddal pezsegtesd és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!