D vitamin hiány mit okoz ?
Anyukám már idősebb nem jár sehova,néha az udvarra de ennyi .Nagyon rossz állapotban van de nem akar orvsohoz menni ( lehangolt, ingerült,sokat fél, ideges mindig,mindig mondja rossz gondolatok vannak a fejében)
Most két napig eljártunk sétálni.
Utána nyugodtabb volt és jobb volt a kedve.
Lehet hülyeség de lehet D vitamin hiány neki ? ráadásul IR van neki.
Egyrészt csontritkulást ami hatalmas baj!!!
Másrészt köztudott hogy depressziót okoz a hiánya.
Ohhh köszönöm!
Akkor irány venni D vitamint!
Köszike. Még jó hogy megkérdeztem.
Ezt vegyél!
(én is szedem)
A csontritkulás miatt KELL a kalcium, a D vitamin és a K, ez direkt egy komplex :
"Nem feltételen vitamin hiányról lehet szó, de azért nem árt ha van vitaminbevitel. Lehetséges inkább, hogy a nyugtató, de változatos ingerek a társaság, a séta közbeni beszélgetés eredménye volt pozitív számára."
Teljesen egyetértek! Illetve maga a séta, a testmozgás is nagyon jó hatással van a kedélyállapotra, úgyhogy lehetőleg akkor is sétáljon egyet minden nap, amikor nem tudsz vele menni. Meg egyébként is: minél később szűküljön le az élettere tényleg csak a saját udvarára, mert ez már önmagában nagyon frusztráló lehet.
6
Őszinte lehetek ?
Szerintem ez az egyedüllét, úgymond bezártság is beteggé tette anyut
6# Mennyi idős anyukád ?
Teljesen egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!