Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Próbáltátok már ezt megfázásra?

Próbáltátok már ezt megfázásra?

Figyelt kérdés

Én sem gondoltam volna soha, mindig azt hittem, hogy erős megfázásra max inhalálás, de inkább antibiotikum kell. Pár napja egyre jobban fájt a torkom, nem kaptam levegőt az orromon, a forró gőztől még jobban szédültem. Antibiotikumot még nem akartam szedni, ezért nem is mentem még orvoshoz, csak feküdtem és aludtam, és elkezdtem szedni egy 500-as c-vitamint, ráadásul azt, ami egész nap adagolja a szervezetnek a c-vitamint (nevet nem írok, mert nem reklámozom). Jelentem: mára sokkal jobban vagyok!! Ennek úgy örülök! Egész nap kapta a szervezetem a c-vitamint, és úgy tűnik, hogy jólesett neki! Azért persze még nem tökéletes, mert még kicsit galuskásan beszélek, meg még fújom az orrom, de már nem fáj a torkom, meg kapok levegőt az orromon, meg nem is émelygek annyira. Pedig tényleg semmi mást nem vettem be.

Azért ha valaki nagyon rosszul van, ne énrám hallgasson, hanem menjen orvoshoz!

2010. szept. 18. 00:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én módszerem a megfázásra: amikor úgy érzem, hogy kezd kaparni a torkom, akkor megiszok pár napig minden este egy kupica pálinkát. Jó lassan, hogy érezzem, ahogy marja a torkom. pár nap múlva nyoma sincs a megfázásnak. Természetesen nem vagyok alkoholista és azért iszom meg este, mert akkor már szinte biztos, hogy nem kell kocsiba ülnöm és vezetnem.
2010. szept. 18. 00:37
 2/2 anonim válasza:
"a forró gőztől még jobban szédültem" - persze mert kevés vízet ittál.Megfázáskor ha rossz ha nem több folyadékra van szükség.A C vitamin tényleg segíti az immunrendszeredet.Segítségével a rák is legyőzhető.Ha az immunrendszer elég erős akkor bármit legyőz.A Pálinka pedig szerintem is jó ötlet;)
2010. szept. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!