Próbáltátok már ezt megfázásra?
Én sem gondoltam volna soha, mindig azt hittem, hogy erős megfázásra max inhalálás, de inkább antibiotikum kell. Pár napja egyre jobban fájt a torkom, nem kaptam levegőt az orromon, a forró gőztől még jobban szédültem. Antibiotikumot még nem akartam szedni, ezért nem is mentem még orvoshoz, csak feküdtem és aludtam, és elkezdtem szedni egy 500-as c-vitamint, ráadásul azt, ami egész nap adagolja a szervezetnek a c-vitamint (nevet nem írok, mert nem reklámozom). Jelentem: mára sokkal jobban vagyok!! Ennek úgy örülök! Egész nap kapta a szervezetem a c-vitamint, és úgy tűnik, hogy jólesett neki! Azért persze még nem tökéletes, mert még kicsit galuskásan beszélek, meg még fújom az orrom, de már nem fáj a torkom, meg kapok levegőt az orromon, meg nem is émelygek annyira. Pedig tényleg semmi mást nem vettem be.
Azért ha valaki nagyon rosszul van, ne énrám hallgasson, hanem menjen orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!