Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi lehet az oka annak, hogy...

Kerdesekkel teli kérdése:

Mi lehet az oka annak, hogy surun vagyok megfazva?

Figyelt kérdés

Minimum 2hetente "jelentkezik" nalam, es jo par napig leteremt.

hogyan kuszobolhetnem ezt ki?

vagy ez miert lehet?

2022. máj. 17. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem egy hűtőházban dolgozol akkor le lehet gyengül e a szervezeted valami miatt. Első körben menj el a háziorvosodhoz, csináltass egy teljes vérképet, talán valami gyulladás van a szervezetedben, vagy valami eltérés ami alapján ő beutal az illetékes szakorvishoz. Lehet vitaminhiány is ha pl egyoldalúan táplálkozol, és 40 felett (talán hamarabb is) vitamin pótlás is kell. Szóval elég sok minden lehetséges.
2022. máj. 20. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Be vagy oltva covid ellen?
2022. máj. 21. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, nem vagyok

nem is terveztem.

2022. máj. 21. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Helyes!Szerintem vitaminhiányod lehet.

2022. máj. 21. 17:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért írtam higy menj vérvételre mert volt egy barátom akinek így derült ki hogy komolyabb baja van, az higy mi az nem lényeges most de kiderült higy miért is van legyengülve. Huszonéves volt akkor. Lehetseges valóban hogy egy egyszerű vitaminhiány a ludas de ezt így felelőtlenség lenne egyértelműen kijelenteni.

Szerintem nem telik sokba a saját egészséged érdekében elballagni egy vérvételre.

1. voltam

2022. máj. 21. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez is igaz.Nem nagy ügy egy teljes kivizsgálás és legalább kiderül van e komoly gond.

2022. máj. 21. 18:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A tobbiek megirtak, de meg annyit tennek hozza, hogy nekem korszakaim voltak, mikor egymas utan tobb is volt, rekord a negy komplett lazas megfazas egy even belul. Aztan evekig semmi.

Sajat tapasztalatom pl, hogy megfazas utan nem voltam formaban, es tenyleg ujra megfaztam, egy lehules, egy esoben megazas.

Igen, en tulzasba viszem, de miota rajottem, hogy nalam ez igy volt, azelott vaszonszutyobe, most csini hatizsakba mindig teszek valami SOS plusz reteget, dzsekit, pulcsit hajtogatok. Tudom, nem mindig, de nekem tenyleg bejott. Miota oreglanyosan bebiztositom magam, es elovarazsolok egy ruhadarabok, a tobbiek vacognak. Igaz, ok nem faznak meg, de na.

2022. jún. 3. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a váltott műszak + munkahelyi légkondi okoz állandó megfázást.

Akinek van valami immunerősítő tippje, ne tartsa magában!

Nem irodai munka, és egyenruha van, nem hordhatok pulcsit.

2022. jún. 4. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!