A covid19 vakcinát hogyan tudom kipucolni a szervezetemből? #detox
Amióta beadtam erősen és rendszeresen zsibbad a bal karom és hangosabb lett a fűlzúgásom. Nagyon megbántam.
Van valami jó kúra ami kitisztítja ezeket a nemesfémeket a szervezetemből? Chlorella, szelén?
a dns-fajtát (pfizer modern astra jansen) sehogy, az ott marad amig meg nem halsz.
a kínai meg oroszt ki lehet vannak róla angol nyelvü cikkek keress rá googlen nem másolom be ide mert kitiltanak
nos figyelj.
nem bántásból írom.
de neked semmi bajod.
az oltás előtt kapnod kelett volna egs papírt s abban egypár figyelmeztetés.
pl.: ha nemrég volt mandula gyulladásod, vagy hőemelkedésed vagy lázad vagy tetkó csináltatas stb. akkor több panaszod lehez. de ez kevés dolog. ezek nélkűl is megváltozhat egy ideig a hormon háztartásod.
azt is leírják h egy ideig megváltozhat a vérnyomasod.
tehát amiket leírtál az a magasabb vérnyomásra vqgy vérnyomás ingadozás.
nyugi, helyre áll.
nekem a házidoki mondta h oltassam be magamat mert borzalmasan alacsony a vérnyomásom. az volt ami neked s ugyanezeket elmagyarázta. de aztán azóta végre nagyon jó normális a vérnyomásom.
amúgy a szervezetből kiürűl, úgy mint a tetanusz oltás.
a tetanusz nézz utánna h mire jó stb.
egyszer nagyon megégettem a kezemet s tetanuszt kaptam.
utánna egy teljes évig minden apró sérülésre nagyon érzékeny voltam. még egy pici bőr gyulladástól a körömágynál is komolyan belázasodtam s a tetanusz helye is fájt stb.
aztán egy év múlva újra normális volt minden.
de ha ennyire félsz, akkor menj kocogni, menj szaunázni. az izzadság sokat tisztít stb.
de én inkább várnék a te helyedben mert tuti h vérnyomád problémáid vannak. várd meg míg jobb lesz. a sok izzadáshoz normális vérnyomás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!