A covid19 vakcinát hogyan tudom kipucolni a szervezetemből? #detox
Figyelt kérdés
Amióta beadtam erősen és rendszeresen zsibbad a bal karom és hangosabb lett a fűlzúgásom. Nagyon megbántam.
Van valami jó kúra ami kitisztítja ezeket a nemesfémeket a szervezetemből? Chlorella, szelén?
2022. máj. 4. 01:22
1/22 anonim válasza:
Milyen nemesfémek kerültek a szervezetedbe? Nem lehet, hogy a pszichiáterrel való találkozásaidat kellene növelni?
2/22 anonim válasza:
Ha érzékeny, allergiás voltál valami összetevőre, és azt kárt okozott, sehogy.
3/22 A kérdező kommentje:
1 grafén-oxid
2 Nem vagyok allergiás
2022. máj. 4. 01:52
4/22 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, azóta fáj minden izületem.
5/22 anonim válasza:
3-as A grafén-oxid mióta nemesfém? A grafén szénhidrogén.
7/22 anonim válasza:
Azt már sehogy. Nem bántásból írom, de anno az oltásellenesek voltak mindennek lehordva, konteósok vagyunk, meg retardáltak, stb. Kiderült, hogy nekünk volt igazunk. Az is tök érdekes, hogy az ukrán háború kitörése óta nincs semmi hír a covidról.
8/22 anonim válasza:
Kitört a háború, visszavonult a vírus. Az orosz haderő, a vírust is legyőzi! :)
10/22 anonim válasza:
Kipucolni? Sehony. Az már ott marad. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!