Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit csináljak? :S Nem bírom:S

Mit csináljak? :S Nem bírom:S

Figyelt kérdés

Délután megettem 3 virslit egy kis kenyérrel meg ketchuppal:S (a virslinek szept 10én járt le a szavatossága, de le volt fagyasztva:S)

Utána jött ilyen látás zavarom, foltokba láttam ( volt nekem vagy 10 éve ilyen, akkor is látászavar, majd őrületes fejfájás-gyomorfájás-hányás, rosszat ettem akk is)

Lefeküdtem most pihenni egy kicsit, és iszonyúan fáj a fejem és hányingerem van, mellette büfögöm fel a virslit :S Próbáltam hánytatni magam, nem megy, de termelődik a nyák a gyomromba, vettem be fájdalomcsillapítót nem lett jobb, és savlekötőt is :S Érzem h hánynom kéne h jól legyek :S WCzés nem megy ... mit tegyek?:S

2010. szept. 16. 18:36
 1/8 A kérdező kommentje:
iszok rengeteg teát, vizet de nem jobb, már attól is hányingerem van:S:S:S
2010. szept. 16. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:

biztos nem a virslitől van, pláne ha le volt fagyasztva.

6 napja "járt"le, de az nem azt jelentei, hogy 10-én éjfél után már nem lehet megenni.

egy hetet még simán rá lehet számolni, tuti semmi baja a kajának.

jobbulást, pihengess, holnapra biztos jobban leszel:)

2010. szept. 16. 18:47
 3/8 anonim válasza:
Vegyél be placebót.
2010. szept. 16. 18:47
 4/8 anonim ***** válasza:
egyél valami mentolosat, nekem bevált :)
2010. szept. 16. 18:54
 5/8 A kérdező kommentje:
lehet nem a szavatossága miatt, az is lehet h gyorsan ettem :S 10 éve a Mentostól voltam rosszul, meg a karamellás csokitól, megtapadt a gyomromba :S a látászavarom már elmúlt, fejem még szétrobban, nem múlik el, mellette meg az iszonyú hányinger ... :/
2010. szept. 16. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor próbáld elterelni a figyelmedet valamivel pl ezzel: [link] xD
2010. szept. 16. 18:57
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D egyébként ez a kegyetlen fejfájás elfog mulni így h nem hányom ki a dolgokat???:S félek h este leszek még szarabbul :S
2010. szept. 16. 19:01
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem fogkefével jól mosd meg a nyelved tövét. tuti hánysz majd... akkor sztem elmúlik a fejfájás:)
2010. szept. 16. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!