Fejfájás lehet covidtól?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jó pár napja fáj a fejem. Csak nem tudom mitől, eddig az alkoholra fogtam. Most már nem gondolnám, hogy attól lehet. Leginkább hátul és tarkó felett fáj. Fájt a mellkason is egy darabig. Plusz most két napja hasmenéssel, és erős hasfajasal kelek. Bulizni voltam és utána kint voltam hajnalba sokáig.
Mit csináljak? Csak csütörtökön van doki.
2022. ápr. 19. 16:22
1/8 anonim válasza:
más betegség is van a világon LOL
2/8 A kérdező kommentje:
Van más betegség is, csak akivel voltam tünet gyanús. És ha covid gyanús vagyok, nem mehetek házi orvoshoz. És lehet valaki ugyan ezeket a tüneteket produkálta akkor tud valami okosat is mondani.
LOL-t használni 2022-ben. 😆
2022. ápr. 20. 12:00
4/8 anonim válasza:
Erős fejfájás volt ismerősnél kb 1 hónapja pár napig, később a a család többi tagjánál is, egyiküknél tesztelték és kiderült, covid.
5/8 anonim válasza:
elütött 1 busz egy kecskét letesztelték és kiderült h covidban halt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!