Mi történt velem?:D
Tegnap egyik pillanatról a másikra elkezdett rázni a hideg. 25 fokos lakásba kabátba ültem a gép elött. nem voltam olyan rosszul, hogy mentőt keljen hívni. A házi orvosom kedden fog rendelni, akkor tudok elmenni.
Tünetek: Hidegrázás, fejfájás(állandó), Vérnyomás 135/70 Pulzus 125.
Mára már enyhült. Hidegrázás megszűnt, fejfájás félig meddig megszűnt. vérnyomás 138/80 Pulzus 101. Sokkal jobban vagyok.
29 éves vagyok, 105 kilógramm és 192 cm magas. Nincs ismert betegségem.
Simán lehet koronavírus.
Én is be vagyok oltva, amikor megfertőződtem, egy délután alatt lezajlott minden tünetem, és azok valamelyest hasonlóak voltak az általad leírtakhoz.
,,Be vagyok oltva. Szagokat, ízeket érzek. Nem hiszem, hogy covid lenne, de ha igen, akkor mi a tökömre való az oltás."
Majd, ha kimaszol a kő alól, megtalálod azt a legalabb egy eves infot,hogy a súlyos megbetegedéstől véd
Én nem vagyok beoltva, egyszer sem, de nekem is hasonló tüneteim voltak! Annyival más, hogy a torkom is fájt.
Szerintem is koronavírusod lehet! Nekem is az volt, a szokásos vitaminadagot (C+D+cink) 3* emeltem, + ivermectin, két nap után mentem dolgozni, azóta sincs semmi bajom.
Én Béres C vitamint szedek 1000 mg+ 2000 NE D3.
Eddig napi egyet szedtem, tegnap bevettem 2 darabot, és ma i be fogok.
#7 vagyok
Én meg 15.000.- mg C vitamint és 25.000.- NE D3 szedtem akkor amikor beteg voltam, néhány napig.
80kg vagyok
Sajnos a gyógyszergyártók nagyon erős negatív kampányt folytatnak a vitaminokkal szemben, hogy veseköved lesz tőle, meg csak keveset szabad, mert jaj jaj, de ez csak kamu!
Nyugodtan emeld meg a C és D is, akár 10* is! A C és D vitaminok csodálatos hatásal vannak az immunrendszeredre, és olcsó termékek, nagymértékben erősítik az immunrendszered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!