Átestem a covidon? 25761,20 AU/ml az ellenanyag szintem.
A férjem március végén-április elején covidos volt (PCR teszt alapján) közepesen erős tünetei voltak. Nekem nem volt semmilyen tünetem, ezért a háziorvos nem kért tesztet. Tavaly áprilisban mindketten túlestük már egyszer rajta és megvan a 3 oltásunk is, a harmadikat január elején kaptuk.
Tegnap megnézettem az ellenanyag szintemet (a háziorvos mondta, hogy van rá ingyenes lehetőség) és 25761,20 AU/ml lett. Ez alapján átestem most a covidon?
így hogy egy éve már átestetek, és még háromszor oltottak is vagytok képtelenség megmondani.
Ha iGM értéket néztek, az talán még segíthet, mert az valóban csak a fertőzés vagy az oltás után néhány hétig magas. Bár még az sem 100%. Nekem két héttel egy pozitív Covid Gyorsteszt után negatív lett az iGM. De ha pozitív, akkor szinte biztos, hogy nemrég átestél a betegségen.
De ha iGG teszt volt, akkor semmit sem igazol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!