Hogyan lettem koronavírusos , amikor már nincs is Magyarországon Covid járvány?
Figyelt kérdés
Ráadásul 2 kollégám is pont most lett koronás.2022. ápr. 10. 19:15
1/12 anonim válasza:
Van, csak már alacsony az esetszám, de ettől még el lehet kapni
2/12 anonim válasza:
Influenza csak korona virusnak mondják
3/12 anonim válasza:
attól mert nincs járvány a vírus még jelen van.
4/12 anonim válasza:
Majd ősszel megkezdik a "szunyogirtást" jön majd megint a mérgezés
5/12 anonim válasza:
Nem ettél tobzoskával töltött denevért véletlenül?
6/12 anonim válasza:
Attól, hogy nincs járványügyi intézkedés járvány még van. Csak politika is.
7/12 anonim válasza:
Van, csak az omicron variáns erős nátha szintjén van..
8/12 anonim válasza:
Megmondta Rusvai dr. is, hogy előbb-utóbb mindenkin átmegy. Rajtunk most ment át felsőlégúti (fejüregek) hurut formájában.
9/12 anonim válasza:
Akkor mondják, hogy járvány van, ha egy bizonyos esetszámnál több van. Nem tudom ez mennyi, de tegyük fel, hogy 20.000 emmber. Ha 10.000 beteg van, akkor még nincs járvány, de van 10.000 ember, akitől el lehet kapni a koronavírust.
10/12 anonim válasza:
Fiam munkahelyén is 4 kollégája lett a múlt héten beteg, egyik kórházba is került. Elég sok beteg van még most is, a koronavírus megye térképen szoktam megnézni, de most nem erről szólnak a fő hírek és gondolom kevesebbet is tesztelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!