Covidom lehetett?
Most gyógyultam ki, viszont az egész családot lefertőztem, még a nagyszülőket is.
Torokfájással kezdődött, majd erős orrfolyás és láz. Elmentem a háziorvoshoz, csinált egy gyorstesztet, negatív lett. Felírt antibiotikumot, amit nem váltottam ki. Hazamentem, lefeküdtem és pihentem. Nem volt erőm semmihez, még étvágyam se volt. Csak teát kevertem el mézzel, azt ittam, abból volt némi energiám. A hangulatom nagyon levert volt. Igyekeztem a házban az emeleten maradni, mikor lementem a földszintre kesztyűt és maszkot húztam. A bajom kb. közepén (azaz 3. napon) se szagolni, se ízlelni nem tudtam. Bekentem a kezem a céges kézfertőtlenítővel és nem éreztem a szagát a kezemen, pedig rém büdös.
Pár nap múlva jobban lettem, se láz, se orrfolyás, se köhögés, az energiám a régi, addigra viszont a többiek lebetegedtek. Anyám és apám lázas és köhögnek, folyik az orruk, gyengének érzik magukat, a két mamámnak is ugyanezek a tüneteik.
Ez covid lehetett? A tünet negatív lett. Ami nagyon meglep, az, hogy nem értem hogyan fertőztem le őket.
Gratulálok! Rohadt figyelmes vagy! Az megvan hogy Magyarországon 44000 áldozata van a járványnak? Az anyukám is emiatt halt meg. Szellőztetni nem tudtok? Emeletes házba nem tudjátok megoldani, hogy szeparáltan éljetek? Vicc az egész. Aztán meg ide jössz dicsekedni…
Válasz a kérdésre:
Elég kevés betegség veszi el a szaglásod és mostanában, ilyen tünetek mellett nehéz másra.
Remélem sikerült válaszolni, mert a kérdésedből bármit kihámozni elég nehéz.
Nyilván, mert egy tahó paraszt vagy. Nagyon köszönöm.
nem tudja senki sem a tesztek nem jók semmire
lehet inflenza is
„Szerencsére mind be voltunk oltva legalább háromszor.”
Micsoda szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!