Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 21:35
1/17 anonim válasza:
Nem, mert nem volt ra gyógyszer
2/17 anonim válasza:
Nem volt gyógyszer te észlény. Oltás meg a habokban.
3/17 anonim válasza:
nem, de mindennek eljön 1x az ideje.
4/17 anonim válasza:
tömegmészárlás viszont volt már.. csak, mert mások voltak.
6/17 anonim válasza:
Mindenkinek jogában áll elutasítani bármilyen a részére felajánlott gyógyszert, kezelést. Ezért senkit sem lehet kötelezni, hogy alávesse magát bármilyen orvosi kezelésnek, főleg nem kísérletezésnek.
7/17 A kérdező kommentje:
6os az Osztrákok ezt nem igy gondolják,lesz is ebbűl baj majd...
2022. jan. 21. 22:04
8/17 anonim válasza:
Én konkrétan agyonlőném, aki engem erőszakkal be akar oltani!
9/17 anonim válasza:
Én már be is olajoztam a puskát!
10/17 anonim válasza:
Milyen békeszeretőek ezek az oltásellenesek. :) Minden esetre #6-os: Az nem úgy működik. Ha te elkapsz valamit ami fertőz, oké, ne menj el kezeltetni, senkit se érdekel ha belehalsz(vagy nem), de az már igen, hogy másokat ezáltal megfertőzől és ezzel veszélybe sodorsz. Munkahelyen se szeretik ha valaki takony betegen bemegy dolgozni. Ahogy a munkatársak se. Sok az ilyen dacos, önfejű ember aki magasról tesz arra, hogy rajta kívül mások is léteznek. Többek között ez is kiderült most a pandémia idején..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!