Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?
Figyelt kérdés
2022. jan. 21. 21:35
11/17 anonim válasza:
10. Az oltottak is ugyanúgy fertőznek,ugyanúgy megbetegszenek, mint az oltatlanok, maximum kevésbé lesz súlyos a betegség lefolyása, már ha ez is igaz. Az oltás nem védi az orrnyálkahártyát, tehát te is taknyos lehetsz és fertőzhetsz. Aki fél, védje magát, aki nem fél, hagyják békén.
12/17 anonim válasza:
#11 és ki mondta, hogy nem fertőzhet vagy nem kaphatja el a vírust az aki be van oltva? Az a baj, hogy a probléma kicsit komplexebb ennél, már csak abból adódóan is, hogy a rémhírterjesztők miatt olyan se veszi fel az oltást, akinek egyébként szüksége lenne rá. Nem egy ember halt már meg azért, mert elhitették vele az önjelölt szakemberek, hogy majd az immunrendszere megvédi... Össze-vissza mutálódás, a vírus okozta betegségekről és azok távoli mellékhatásairól még nem is beszéltünk. Oké hogy túléled, de honna tudod, hogy 5-10-15 év múlva nem vált ki valami gebaszt a szervezetben(mert ugye az oltásnál is mindig ez az érv)? Mert elvileg mesterségesen hozták létre. Nemzőképességet befolyásolja, cukorbetegséget okozhat, felerősíthető a rejtett vagy már ismert betegségeket. És ezek még csak azok, amiket eddig tudnak.
13/17 anonim válasza:
Te mondtad, hogy az nem oké, ha én másokat megfertőzök. Rendben, és? Mit tudsz ellene tenni? Azzal nem tudod megakadályozni, ha beoltanak engem is, mert attól még vígan fertőzhetek. Mindenkinek joga van felvenni az oltást és elutasítani, hogy miért nem veszi fel, az az ő dolga, senki másé. Én azért nem veszem fel, mert a lelkem azt súgja, hogy ne vegyem fel. Nem tudom, hogy ennek mi lesz a következménye. Honnan is tudhatnám? Te mindig bevetted életed során azt a gyógyszert, amit kiírt neked az orvos, mindig minden szemet, abban az adagolásban, ahogyan felírta? Honnan tudod, hogy az oltás megvéd attól is, hogy ne alakuljon ki benned a vírus miatt valami betegség 5-10-15 év múlva?
14/17 anonim válasza:
Pont ezt mondtam. Okés, azzal nincs gond, hogy te nem veszed fel, te döntésed, én azt tiszeletben tartom. Nem is rád értettem ezt konkrétan, még ha úgy is tűnt volna. A probléma azokkal van, akik a leghangosabbak, akik nem veszik fel, gyártják észnélkül a megalapozatlan állításokat és kürtölik boldog-boldogtalannak és olyanokat is megrémítenek akik egyébként a veszélyeztetettek közé tartoznak.
15/17 A kérdező kommentje:
10-es te ha sza,,á oltatod magad ugyanugy lefertözhetsz bárkit,az oltás fanatikusok se tul okosok.
2022. jan. 29. 22:21
16/17 anonim válasza:
Mivel nincsen nyílt vita az eltérő álláspontot képviselő tudósok, szakértők között, mert egy oltásdiktatúra működik, ezért ennek ez a következménye. Ezért tudnak ész nélkül megalapozatlan állítások szétterjedni az emberek között.
17/17 anonim válasza:
Köszönjük szépen, kedves kérdező. Most ezzel nem mondtál újat, eddig is erről volt szó. Alpáribb módon nem megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!