Börgomba lehet?
Figyelt kérdés
Kb 1 másfél hónapja vettem eszre egy ket kisebb hámlo foltot a mellkasomon aztan egyre több lett már a hasamon is es a hátamon is szélein barnásak es szárazak a közepe teljesen normális nem tudom mi lehet ez nem viszket meg semmi csak egyre több van és zavar bőrgyógyászhoz csak jövő hónapban kaptam időpontot addig is aki esetleg tudja mi lehet ez vagy hogy addig mit tegyek azt megköszönném!2022. márc. 22. 16:38
1/3 anonim válasza:
Inkább ekcémának tünik a leírás alapján. Legalább a háziorvosnak mutasd meg, valószínüleg addig is tud adni valamit, hogy jobb legyen.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy csak száraz a bőröd.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ekcéma!alig eszre vehető viszont tegnap vettem eszre hogy a karomon es a combomon kicsi piros foltok vannak amik kicsit ki emelkednek a bőr felszíne től nem tudom mi lehet ez nem viszket nem fáj semmi ilyesmi nincs csak elő Jón es idő múlva el is tűnik mert egy hónapja kb a csuklomon is volt es az már nem látszik
2022. márc. 24. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!