Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Piros folt a combomon. Tudnáto...

Piros folt a combomon. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Pár napja ez a kiütés szerű piros folt/foltok jelentkeztek a combom elülső oldalán. Van a másik lábamon is, de az kisebb. Nem ég, nem hámlik, viszketni viszket, de az se olyan vészes hogy szétmarjam.

A helyzet nem egyszerű ugyanis kismama vagyok, az elmúlt 4 hétben progeszteront és medrolt (szteroid) kell szednem, illetve minden nap szúrom magam clexane véralvadásgátlóval. A foltok azon a területen jelentek meg ahol szúrni szoktam magam, de nem a legfrissebb szúrás körül jelent meg, hanem napokkal korábbinál.

A clexane is és a medrol is válthat ki allergiás reakciót, illetve arra is gondoltam, hogy lehet az erős fertőtlenítőszer miatt. Vagy akár az is lehet, hogy a terhesség miatt legyengült szervezetem nem volt olyan ellenálló és bőrgomba lett (nem tudom hogy néz ki, sosem láttam még).

Tudom, hogy nem vagytok orvosok :) arra lennék kíváncsi, hogy volt-e már ilyen valakinek és mi volt az?

Illetve szerintetek kihez kellene mennem ezzel? A háziorvoshoz, a nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz?

Előre is köszönöm!

[link]

#folt #kiütés #bőrgomba #Viszkető folt
2021. okt. 4. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ez sima véraláfutásnak tűnik, pláne ha az injekció helyén van.
2021. okt. 4. 00:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Volt ott véraláfutás is, azon a részen jelentkezett először, de az szépen szívódik felfele. A piros folt meg maradt, és kidudorodik a bőrfelületből.
2021. okt. 4. 05:51
 3/3 A kérdező kommentje:

[link]

Talán így jobban látszódik

2021. okt. 4. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!