Örültök, hogy érzékelhetően kifulladt a kovidhiszti végre?
Az elején ijesztő volt, de már az emberek kb 80%-a volt koronavírusos és már nem félnek tőle. Én magam is "féltem", de idén elkaptam és csodálkoztam, hogy csak ennyi? Keveseknél volt súlyos, szóval mondhatni a többség már nem hiszi el amit az elején mondtak a hírekben, hogy az "utcán esnek össze az emberek, meg halomba állnak a koporsók" meg ilyenek.
Meg lassan március van, tudjuk, hogy ilyenkor nyaralni megy a vírus. Bár valószínűleg szeptemberre kitalálnak valami újabb omikronalfabétaikszkettőponthárom tripladupla atomszupermutánst amire már csak 8 adag lesz jó, de valószínűleg az emberek többsége már nem hisz az egészben.
#8 Sajnos ebben igazad van. Mondjuk az osztrákok érdekes nép... Mindig példálóznak, hogy mennyivel "előrébb" vannak mint mi gazdaságilag is, de vannak problémái az országnak ami nekünk nincs csak arról nem szeretnek beszélni. Például nálunk sosincs olyannal riogatás, hogy leállhat a hétvégén az áramellátás, nincs olyan, hogy jövőhéten nem lesz gázellátás a családi házakban. Szóval nekik súlyos energetikai problémáik vannak, vagy hogy mondjam, de érted.
Arról megint nem tudok nyilatkozni, hogy mekkora társadalmi károkat okoztak maguknak azokkal a lépésekkel, de meglepődnék, ha minden rendben lenne náluk ilyen téren is. Igazából osztráknak lenni nem egyszerű, nem véletlenül vannak olyan kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!